Forumet - Problem med flickvän

Problem med flickvän

101 1 0
Hej.
Jag och min flickvän har nu varit tillsammans i över 5 månader. I början var allt jättebra. Vi hängde, pratade kollade på film mm. Ni fattar.. Men på senare tid har vi nästan slutat träffas helt och hållet trotts att jag frågat nästan varannan dag och har inte sett varandra utanför skolan på över 1 månad, trotts att vi har haft sommarlov med en massa ledig tid. Hon säger även att hon har skuld över att hon inte träffar mig och vill när hon har tid.
Nästan varje gång har hon sagt att hon måste göra något speciellt eller säger att hon inte vet och nästa dag är hon med sin kompis eller säger att hon ska hjälpa sin mamma med att typ handla, vilket kanske tar 1 timme när hon är ledig resten av dagen. Detta tycker jag är jättekonstigt... 
Jag vet att hon älskar mig och jag älskar henne men ändå känns det som ett hinder mellan oss ibland som jag aldrig förstår mig på. 
Nu senaste veckan har hon faktiskt en "riktig"(enligt mig) ursäkt, då hennes häst har dött och jag vet att hon är jätteledsen över detta :( Men jag var less på detta beteende redan innan detta hände så jag har problem med att kunna ge sympati för jag blir jätteledsen varje gång hon säger nej.

Hoppas att någon av er kan ge lite råd på vad jag ska göra.

Tråden har inga svar… än.