Forumet - Problem med hem

Problem med hem

970 0 2
Hej Ungdomar. Jag är en kille på 19 år som bor i Stockholm. Jag har extrema depressionsproblen sedan jag var lite då min mamma sagt dåliga saker till mig nästintill varje dag, jämfört mig med andra som är bättre, säger att man alltid ska göra sitt bästa och pushar oss med allt (jag som är så bokstavlig av mig kände som liten då att jag aldrig gjord tillräckligt bra), får ofta ingen mat hemma. Fixar mat åt mig själv när hon Inte är hemma dock eller går bara ut och äter. Kan förklara mer kring vad som görs men simpelt sagt så har hon fått mig att må så extremt dåligt under lång period. Inte bara hon men min pappa också. Huvudproblemet är att jag behöver egen bostad i Stockholm inför universitetet. Jag behöver komma iväg från huset nu, annars kommer jag bara kollapsa av depression. Vet någon ett sätt för mig att få bostad i Sthlm. Har ej fast anställning men kommer troligen få det mot september 

OnkelHubert: Bostadskö är nog inte att fundera på. För köp av bostadsrätt krävs kapital eller meriter nog för lån, vilket du troligtvis inte kan få när du är så ung. Skulle rekommendera att försöka hitta någon privat kontakt att hyra i andra hand av eller liknande. Lycka till (:
Ska se hur det blir. Tror ej jag har ngn vän i Sthlm som kan låna ut bara sådär boplats till mig. Planen är att prata med soc när jag får min fasta anställning på max om 2 månader (inte garanterat men stor chans då jag ör provanställd och gjort bra ifrån mig)