Forumet - Problem med nya vattenpipan

Problem med nya vattenpipan

521 0 19
Tjenna Tjenna!
Visste inte var jag skulle lägga denna tråden, men detta får bli bra..
Köpte mig en ny pipa idag, då jag ville byta upp mig till en större. Mitt problem är att jag får suga utav bara helvete för att få i mig ngt. Det blir inte en njutning att röka helt enkelt....

Pipan är troligtvis tät eftersom jag kollat igenom den, och även testat att lägga handen på keramikhuvudet, och blåst inåt. jag får ett tryck på handen som man ska få när den är tät.

Vad kan det då vara som är problemet?? har jag för lite eller för mkt vatten? har jag för lite tobak? kan fan inte fatta vad som är felet, ska jag byta den???

DSC01426.JPG

Spana också in:

___Gumman__:

Måste bero på..att det är olagligt...dem har gjort en säkerhetsåtgärd..för att ingen ska använda den.


Idiot..om..det var olagligt..så skulle dem inte tillverkas..lagligt..och då skulle det..vara lättare att..suga i sig..röken..för att inte tappa...kunder

Nu har inte jag personligen någon erfarenhet av vattenpipor...men kanske är något i själva slangen som man suger ur?
Du får testa dig fram iaf [smile]
___Gumman__:

Och varför...skulle det va så? Ingen logik i det du säger...


Inte på det sättet du skriver på heller! Men jag ska förklara mitt argument:
Om vattenpipan skulle bli olaglig att köpa, äga, sälja och använda, så tänker ju inte dem som fortfarande tillverkar och säljer vattenpipor göra så att det blir svårare för kunderna att få i sig rökan? Eller hur? Nej, just det! Då skulle mindre folk köpa dem, och trots allt så vill ju folk tjäna pengar på det de gör.

Sen om Riksdagen skulle få för sig att total förbjuda vattenpipan så skulle de ju inte säljas lagligt i landet efter förbudet kom; och då skulle det inte tillverkas en liten "säkerhetsåtgärd..för att ingen ska använda den".
OM de skulle göra en "säkerhetsåtgärd..för att ingen ska använda den" så skulle ju en hemmafixare kunna orda det på egen hand och tjäna fett med pengar på det.
Hando:

så tänker ju inte dem som fortfarande tillverkar och säljer vattenpipor göra så att det blir svårare för kunderna att få i sig rökan? Eller hur? Nej, just det! Då skulle mindre folk köpa dem, och trots allt så vill ju folk tjäna pengar på det de gör.


Okej..ja vad vet jag..båda våra förslag är möjligheter..som kan vara sanna...även om mitt är mycket mer rimligt...med tanke på trådskaparens problem:).
___Gumman__:

Okej..ja vad vet jag..båda våra förslag är möjligheter..som kan vara sanna...även om mitt är mycket mer rimligt...med tanke på trådskaparens problem:).


Vattenpipan är laglig och säljs både i butik och internet. Man röker faktiskt bara inte på med dom, det finns tobak till vattenpipa att köpa som är svagare än vanliga cigaretter.

Jag har rökt vattenpipa och det har aldrig gått trögt när jag gjort det.
Förmodligen är det trådskaparen som gör fel eller så är det nåt fel på själva pipan. Sluta förpesta oss med din idioti.