Forumet - Problem med riktigt liten penis, deprimerad.

Problem med riktigt liten penis, deprimerad.

1648 0 13
Tjena, är en kille på 19 år som har det jävligt jobbigt.
Det hela började väll när jag gick i 7-8an och märkte att de flesta andra killarna började få längre penis, skäggväxt , pubis, målbrottet, etc.

När jag gick i 9;an fick jag gå till skolsyster för att mäta/väga mig, och blev då skickad vidare till någon specialist som jag fick snacka med, och han förklarade då att jag var sen in i puberteten, pga av gener och sånt. För att göra detta bättre fick jag gå och ta några hormonsprutor i 6 månader, och började efter ett tag få pubis, började växa osv.

Är nu runt 180, har i princip slutat växa. Har mörkare röst , skäggväxt, och allt det andra, fast min penis är typ fortfarande kvar som den var. [n] Den är ca 4cm lång slak, och runt 12 när jag har stånd. Eftersom jag "tvingades" hoppa av all idrott i skolan och alla sporter jag höll på med pga detta för att jag mådde så kasst har jag ingen aning om hur stora andras killars penisar är jämfört med min... (jo jag vet, de låter rätt sjukt. men så är det.)

Har haft "sex" en gång, men var så jävla full att jag knappt kommer ihåg någonting, kändes som att jag inte kunde komma in i henne redigt, beror det på min längd eller var det fyllan som gjorde att jag inte fick upp den redigt? Som sagt, kommer inte redigt ihåg. [bigcheers]

Jag har läst runt lite på andra trådar om ämnet här på forumet, och vet att ni läsare inte kan ge någon direkt hjälp mer än att "storleken spelar ingen roll, etc" eller någon dum kommentar, men antar att jag skrev ner skiten ändå för att få berätta för någon. Ingen av mina vänner vet om det här.
genomsnittet på svenska penisar är 15cm. Men det kan ju skilja sig svin mkt. Det finns dom som har 25 och dom som har 10. Det är olika. För vissa tjejer (ex mig) som är trånga och/eller korta i slidan så äre bara bra med en som inte har för stor penis.
Tror inte att nån tjej skulle bry sig så himla mycket [smile]

Spana också in:

12 cm är kortare än genomsnitt men fortfarande inom ramen för normalt. En vanlig slida är ca 10-12 cm djup så du kommer nog in skall du se.

Antagligen är DU den som bryr sig mest om din kukstorlek, inte den du sexar med.

Vad skall du säga till dina polare, hej jag har normal kuk? Dem lär bry sig mycket..
AndyH:

En vanlig slida är ca 10-12 cm djup


d är relativt och beroende på hur kåt man är. likaväl som en tjej kan ta 16 till roten så kan 12 knappt gå ibland, allt är relativt, kåthet,dagsformen etc. men 1+ låter realistiskt när man inte är kåt om man jämför med tamponginsättning.


12 funkar.