Forumet - Problem med sex...

Problem med sex...

341 0 7
Hej jag och min pojkvän kan inte ha penetrerande sex, för att jag får ont (har skrivit om detta problem tidigare...) och nu börjar det bli sjukt frustrerande.
Men jag tänkte såhär, tror ni det är lättare att han försöker få in den efter att jag kommit? Är det typ mer avslappnat där nere då eller är det "försent"? :/

Spana också in:

timeisrunningout:

Testa er fram!


Känns bara inte så roligt att testa om det inte gör någon skillnad... men det är såklart svårt att veta..

isola:

Tvinga inte din kropp till någonting!
Fortsätter detta problem trots att du är våt, ordentligt upphetsad och använt en massa glidmedel så skulle iaf jag uppsöka gynekolog och kolla om jag hade vestibulit eller någonting.


Våt ja, men vi har aldrig testat med glidmedel...har inte ens pratat om det, känns som att han inte tycker det är ett bra alternativ eller nåt..
men grejen är ju den att jag inte riktigt känner att jag verkligen vill ha honom i mig pga att det gjort ont förut, fast jag såklart vill ha sex.
Vill inte tro att jag har vestibulit, börjar gråta bara av att tänka på det :( känns inte som att det borde hända såhär lätt bara, vi har ändå bara haft riktigt sex en gång. och jag är en sån som oroar mig och är rädd för mycket (att det ska göra ont tex.) så jag vill tro att det bara är spänningsproblem...
deathvalley:

, känns som att han inte tycker det är ett bra alternativ eller nåt..


Lyssna inte på sådant trams. Det är det.

deathvalley:

har ändå bara haft riktigt sex en gång. och jag är en sån som oroar mig och är rädd för mycket (att det ska göra ont tex.) så jag vill tro att det bara är spänningsproblem


Kolla upp det om det inte blir bättre, så slipper du oroa dig.
Jag hade exakt samma problem förut! Alltså jag ville ha sex, men blev inte våt. Och då vart man ju liksom rädd för sex för man tänkte att det skulle göra ont, så då blev man ännu torrare. En ond spiral!

Men det fungerade mycket bättre med glidmedel!

Du skriver att din kille inte verkar tycka att glidmedel är något bra alternativ. Vad får dig att tro det?
Det verkar ju som att det är ett bättre alternativ än att du ska ha ont. Har ni pratat om "problemet", alltså att du får ont?

P.S: Det var mina p-piller (neovletta) som gjorde att jag inte kunde bli våt.