Forumet - Problem med stånd

Problem med stånd

3145 0 21
Det är så att jag är 16 år och har problem med att få stånd,både vid sex och när jag ska runka.

Det var aldrig så förut när jag skulle runka...då var jag jämt kåt och hade inge problem med att få stånd [bigsmile]

Jag förlorade precis oskulden och då hade jag väldigt svårt att få stånd men det visste jag redan innan ville ändå ge ett försök och de "gick med halv slak" men sedan dess har det inte gått alls!! [cry]

Inte när jag ska runka eller ska ha sex!

Har förklarat allt för min flickvän...och nu känner jag bara en enorm press på mig,men jag hade ju problemen innan jag träffade hon så vad är det för fel på mig ? [shake]

Snälla,seriösa svar

Spana också in:

yeahe:

Det är så att jag är 16 år och har problem med att få stånd,både vid sex och när jag ska runka.


hmm, titta på filmen "A Complete History Of My Sexual Failure"

en tjej dumpade honom för att han var nervös och aldrig fick upp den, efter det så fick han aldig mera upp den för han var för nervös.
Få bort skräcken ur dig, så går det bra, har du tjej kan du fråga om hon kan ta det lungt
yeahe:

Har förklarat allt för min flickvän...och nu känner jag bara en enorm press på mig,men jag hade ju problemen innan jag träffade hon så vad är det för fel på mig ?


Jag tror inte att det är nåt fel på dig, ganska många får problem under en period och oftast är problemet inget fysiskt utan nåt psykiskt - man har hakat upp sig. Förmodligen så tänker du så mycket på om du ska få stånd eller inte att du inte blir kåt på riktigt.

Oftast går det också över av sig själv, men det är alltid skönt att prata med någon som verkligen är kunnig inom området.
Då kan du få bekräftat att det inte är nåt fel på dig och om det faktiskt, mot all förmodan, skulle vara nåt fel så kan de hjälpa dig.

Vad tänker du om det?
jo de kan väl vara att jag är nervös,men är inte nervös precis när jag ska runka?

Jag har precis slutat rökt,rökte cirka 6 månader...men nu snusar jag[crazy]

Stressad kan jag känna att jag är ibland men inte hela tiden.

Jag har faktiskt varit på ungdomsmotagningen och pratat...fick samla ihop lite mod för att gå dit.Men det känns som ett problem som måste lösas...så de är väl värt de! [smile]