Forumet - Problem med T9... hjälp? ^^

Problem med T9... hjälp? ^^

1574 0 34
Hejsan :D

Har en relativt ny Sony Ericsson mobil, och på denna är det naturligtvis T9. Och det har funnits på mina förra mobiler också, så är ju van med det. So far, so good.

Men det finns ett problem. Det flesta ord jag sparar, sparar jag med liten bokstav i början. Typ "nagellack" (fråga inte xD), men sen är det vissa ord som jag sparat med stor bokstav i början. Så när jag skriver det ordet, fast det är i mitten av en mening, så blir det stor bokstav och så måste jag ändra det. Lite irriterande.

Det är dock något som är väldigt irriterande. Håller på att dampa sönder, seriöst. Det är ordet "Öh". Varje gång jag ska skriva "ni" så dyker ordet "Öh" upp. Då måste jag först byta till "Ni" och sen göra det till små bokstäver. VARJE GÅNG... Sen kom jag på en lösning! Jag tar bort "Öh" (och alla andra ord som börjar på stor bokstav) och lägger till dom igen, fast med små. Smart va? :D MEN. Det går inte att radera?! Jag kan ta bort alla ord med små bokstäver, men inte som börjar med stor.

Någon som vet varför? Någon som vet hur jag ändrar detta? Vet inte vart jag ska ta vägen.... och skyndar ni er inte kanske mobilen åker i väggen.. [tard]

Spana också in:

dom ska gå både radera och redigera oavsett vilken storlek första bokstaven har. sista utväg är att återställa mobilen till ursprungsskick, men då försvinner allt i mobilen inkl sms och kontakter och inställningar, kan hjälpa att uppdatera mobilen, händer dock samma sak med kontakter och inställningar osv..
min samsung är värre. Den har lagt till "Mäh" som alltid visas före och. Man kan heller inte gå bakåt så om man bläddrar förbi det ordet man vill ha så måste man gå hela varvet runt igen. Man måste också komma till sista möjliga ordet för att kunna stava det eftersom det inte är förens då som "stava"knappen syns. Sen lägger den bara till vissa ord. Oftast de jag inte jättegärna vill lägga till, typ Mäh. Notera den stora bokstaven i Mäh. Hatar samsungs t9. hatar samsung. Kameraknappen är trasig.