Forumet - problem

problem

304 1 1
Hej! Jag är en 13 årig kille som går i sjuan. Jag har flera problem.
jag är väldigt osocial och på grund av det så har jag inga vänner i skolan. På rasterna så går jag till skogen, där slipper jag alla!
Jag går alltid runt med ilska inuti mig. Jag tänker hemska, mörka tankar om andra jag hatar. För att bli av med lite av ilskan kan jag rita mörka, blodiga saker. Jag är väldigt negativ till nya människor. Så fort jag träffar någon ny utgår jag ifrån att den är en idiot. Jag brukar inte äta på dagarna eftersom att jag inte vill sitta med någon i matsalen. Skolan är jobbig. Speciellt idrotten. Jag hatar sport och att samarbeta med andra. Tvånget till att vara med andra på idrotten och i skolan i huvudtaget gör så att jag blir galen och det går ut över min mamma hemma sen. Jag är helst för mig själv och lyssnar på min metal, spelar data-spel eller kollar på något. Jag har väldigt svårt att respektera andra för t.ex deras religion, musikstil eller hur dom är. Jag hatar all religion förutom satanismen, och nej, inte den här att man dyrkar Satan. Hiphop stilen hade jag viljat förbjuda. Jag pratar med en kurator på skolan. Men jag tänkte att jag kanske kunde få lite hjälp med mina problem någon annanstans också.

Inga kommentarer

Tråden har 1 svar. Sortera efter:

Spana också in:

Orkar inte skriva ett speciellt välformulerat svar just nu då det är rätt så sent, men men.
Först hade jag pratat med en riktig psykolog som vet lite mer än en skolkurator. Efter det hade jag ställt mig frågan "hur vill jag att mitt liv kommer se ut om 10 år?" Inga vänner och full av hat?