Forumet - Problemet att vara oskuld och kille

Problemet att vara oskuld och kille

7223 0 148

Är att det inte finns någon förståelse. Eller det är hur det upplevs. Om kvinnor som har mycket sex är horor så har män som inte har sex lägre status än så. Jag menar, de flesta människor har haft sex i min ålder. Även människor som är sjukt mycket fulare och jobbigare (från mitt perspektiv). Personer jag aldrig skulle kunna tänka mig att ligga med, kan ha massor med sex. 

Det är väldigt vanligt att personer som har aspergers som jag, exempelvis får ätstörningar på grund av detta. Man tror att anledningen skulle vara snygghet. Men det kan ju omöjligt vara en relevant faktor.

Jag vet en kille som varit tillsammans med en tjej i fyra år. Vad man inte får reda på är att båda är sjukt fula och totalt tomma i huvudet. Det är som att säga att man har 4 års erfarenhet, och ingen frågar sig av vad. 

Vad dessa personer har som jag inte har, är förståelse för personer som är som dom på en intuitiv nivå. Det är vad som brukar kallas social skill. Jag menar ingen har en intutitiv förståelse för hur jag är....

Spana också in:


Fingerprints: Jag har ingen erfarenhet av att killar som är oskulder skulle ha lägre status än tjejer som är oskulder... 
Sen tror jag knappast att en tjej som blir kallad hora har det så mycket bättre än oskulder. 
Dom blir ju kallade hora av sexister. Tack vare feminismen så finns det ju människor som har förståelse för dom. 

Att personer inte tar ens verklighetsbeskrivning på allvar, är typisk lågstatusproblem. Bara så ni vet. Det är förmodligen så att det finns faktorer varför jag är oskuld, och det är det som är problemet inte att jag är det. Frågan är vad för faktorer det är? Och jag upplever faktiskt att det i sig har betydelse för många. Att säga att det är skitsnack är ju inte så övertygande.


space: Nej, jag upplever att det är så. Så det är inte skitsnack alls.
Jo, det är skitsnack. Män som är oskulder får på sin höjd en blick eller ett höjt ögonbryn, på sin höjd något enstaka tillmäle. En promiskuös kvinna blir stigmatiserad, förlöjligad, trakasserad, utsatt för våld och tappar sin kredibilitet. Jämförelsen är löjlig.

Nachac:
Jo, det är skitsnack. Män som är oskulder får på sin höjd en blick eller ett höjt ögonbryn, på sin höjd något enstaka tillmäle. En promiskuös kvinna blir stigmatiserad, förlöjligad, trakasserad, utsatt för våld och tappar sin kredibilitet. Jämförelsen är löjlig.


Det här är ju fördomen man måste relatera till. 


Det där var en tjej som sa att hon var oskuld. Tänker er nu en kille som skulle säga samma sak, alltså jag säger inte att det inte går att lösa. Problemet är att det är en fördom man måste relatera till, folk tror och antar så mkt saker. Många ljuger om ämnet också. På samma sätt många ljuger om att de inte är otrogna. 


Nachac:
Hon klagar ju bara på människor som gnäller.
Hon förlöjligar och stigmatiserar och trakasserar människor som gnäller. Speciellt män som gnäller. Sedan säger hon också att man kommer dö oskuld om man är ful, har en kort kuk, eller inte kan prata eller röra på sig. Det är ju precis den bilden och fördomen man måste förhålla sig till.

space: Hon förlöjligar och stigmatiserar och trakasserar människor som gnäller.
Nej. Lär dig ord. Det är också skillnad på att vara oskuld och gnälla om det.
space: Sedan säger hon också att man kommer dö oskuld om man är ful, har en kort kuk, eller inte kan prata eller röra på sig.
Nej, hon säger att det som regel är väldigt osannolikt att dessa gnällande människor kommer dö som oskulder och tar till extremer för att framföra sin poäng, vilken helt enkelt är att ifall man är en någorlunda normal, frisk och fungerande människa kommer man med största sannolikhet få ha sex.