Forumet - Problemet med kvinnor och inställning till det

Problemet med kvinnor och inställning till det

1184 0 22
Jag har hela tiden vetat att kvinnor inte förtjänar mer kärlek än ett husdjur, de är liksom inget man kan lita på eller ens ha någon djupare relationer till då de imorgon kommer bli kåta i brallan och springa efter något annat.

jag har brukar respekterar kvinnor så mycket vilket lett till bättre och självsäkrare och tydliga mål med dem och DET STÖRSTA MIDSTAGET jag någonsin gjort har varit att FÅ KÄNSLOR för en kvinna/tjej. Det är där allt tar stopp och det är precis det man bör göra för att aldrig få en flickvän. 

syftet är att man ska se dem som de är vilket är som husdjur utan vidare förståelse för ett eller annat. 


Det dummaste jag någonsin gjort har varit att få känslor för en tjej och dessutom sagt det till henne.... Hur jävla pantade är inte jag??? Hahshhshshs. Jag skämmas, men det är väldigt sällan detta händer. 


säg mig, kan man vara dummare än att säga att man tycker om en tjej? Om ja, har du tjej? Hahahhaahah

det må vara en simpel fråga men lösningen är extremt svår att alla i hela världen försöker hitta lösningen på just detta som jag gjorde mitt för att förklara.

Spana också in:

Tror inte det är puckat att säga till en tjej att man gillar henne. Allt annat du skrev var lite svårt att förstå. Själv så vill jag ha kvar min självständighet och väljer att inte söka ut relationer bara för att, sen vet jag inte hur jag hade betett mig om det verkligen fanns en tjej som jag tyckte om och som tyckte om mig tillbaka, då kanske jag hade valt att ingå i ett förhållande ändå men det vet jag ju inte.

Whatever666:
Nej, det har med majoriteten av äckliga brudar att göra.

att hon är en hora har med min personlighet att göra?? Ska ignorera äckliga äcklet, hon har försökt hela veckan för mig
Jag vet ju inte vad som hänt exakt, men ser ju att din personlighet är åt skogen, och kalla henne hora? Tänk liksom på hur du kallar henne, förstår hon inte vill komma nära dej då asså

Whatever666:
Då får jag åka till Asien eller något liknande. Såååå svårt är det!!  I Sverige kommer alla ha samma beteende. Att leta efter en specifik person utan dessa patetiska egenskaper är inte lika enkelt som du tror.
Om man behöver åka till ett annat land för att träffa en partner, då ingen kommer vilja ha en i detta land, är bara patetiskt och troligen inte så värst lyckat i längden. För vet du vad som inte är lika svårt? Att hitta personer som kan visa respekt och uppträda moget. Överallt i värden kommer personer kunna hitta mycket trevligare umgänge. 

Problemet är inte kvinnorna eller normerna i landet. 

Min fråga till dig, är du lika öppen med dina åsikter, ansikte mot ansikte till dina vänner och anhöriga?