Forumet - program/app för jämförelse av listor, typ

program/app för jämförelse av listor, typ

352 0 0

jag är ute efter något slags program, behöver inte köras lokalt, som kan få en lång lista med punkter, presentera dessa för två eller flera användare och låta dessa välja valfritt antal punkter, och sedan automatiskt presentera de punkter som båda/flera användare valt, och inte de andra.

kravet är egentligen bara att det kan köras på två användare, och att man kan mata in egna gemensamma listor. ett alternativ är att man bara matar in poster som sedan jämförs, där de som överensstämmer presenteras, då kan man bara ha listan vid sidan av, men något som gör det hela automatiskt vore bättre. det allra bästa vore om det fanns som androidapp, med möjlighet att lägga in listor i form av textfiler, gärna med något kategorisystem för överblickbarhet. listorna kommer väl kanske bli något hundratal punkter långa, max något tusental.

syftet med programmet är att jämföra dragelser för sexuell experimentering, och sedan bara presentera de som är kompatibla. rfsu har någon dylik app, men bara med en kort, färdig lista, som verkar vara anpassad för konservativa kristna.

känner någon för att skriva ett dylikt program så kan betalning utgå i form av sprit när/om vi ses, men jag föreställer mig att det bör vara rätt enkelt gjort.

Tråden har inga svar… än.