Forumet - PROJEKTARBETE I GYMNASIET

PROJEKTARBETE I GYMNASIET

743 0 7
Jag börjar 3:an nu efter sommaren. Då är det dags för projektarbetet!

Jag har haft funderingar på att testa olika bantnings dieter och se hur de negativt påerkar kroppen eller slå samman med en kompis där en av oss blir vegetarian x antal veckor och den andre kör på någon bantningsväg - sedan jämföra.

KOMPLICERAT och jag har inte bestämt mig för något. Förslag på tidigare projekt uppskattas![love]
Wohoilikeit:

KOMPLICERAT


Jaaa, alltså.. för det första. Visst det är ett projektarbete men sen kommer nästa fråga, ska ni verklige veeeerkligen göra detta? Om du tänker en gång till. Vad det hela faktiskt innebär.

Jag vill inte rata er idé men det innebär att ni måste göra hälso-test för att se era värden som "friska" och sedan göra exakt samma test när ni genomfört själva grejen med bantningen. Alltså bara att tänka så långt, hur bra är det för er själva egentligen? Jag säger inget mer.

Tänker på hur jag själv skulle göra projektarbetet. Vi höll på flumma iväg på att videofilma hur det skulle vara att leva 2-3 månader ute i skogen... en grupp som har tält och sådan utrustning och en annan grupp som skulle leva på att klara sig utan sådan utrustning... vi tänkte om och sen blev vi 4 olika grupper till slut med helt olika projektarbeten och osams... hehe [no-no]

Spana också in: