Forumet - Protest emot ACTA - 4 Februari @ Sergels Torg

Protest emot ACTA - 4 Februari @ Sergels Torg

187 0 3
Facebook Event: http://www.facebook.com/events/332489143440319/

Det är inte ofta som många av oss är särkilt politiska eller aktivistiska av oss, men när lagförslag som SOPA, PIPA, ACTA och NDAA (Se länkar längre ner!) klubbas igenom så är det dags att reagera på vad som håller på att hända i vårt samhälle.

Stora företag vill reglera internet, lagar, m.m. för att vi ska förbli en fördummad befolkning som endast konsumerar och inte ifrågasätter.

Det började med FRA och IPRED, som många var skeptiska emot, eftersom dessa skulle kunna missbrukas av de som tog del av informationen.
Det talas om ett sluttande plan, där våra rättigheter blir beslagtagna en efter en, i en långsam takt, för att vi inte ska notera förändringarna som görs. Men en dag så har vi nått botten, och då är vi fast i skiten.

Vi måste uppmärksamma folk om dessa lagförslag eftersom de diskuteras bakom stängda dörrar, av personer som representerar företag. Dvs. INTE de politiker vi röstat fram!

Vårt samhälle är inte så farligt som media målat upp det, vi är alla medmänniskor som vill allas bästa.

Det spelar ingen roll vad du håller på för parti, eller vad du tror på - nu kallar vi ER! Ni som tror på ett fritt samhälle där alla förtjänar anonymitet på allmänna platser, på internet och i era hem! Samlas på plattan i Stockholm för en fredlig protest för den frihet som vi har kvar!

Links:

Facebook Event: http://www.facebook.com/events/332489143440319/

SOPA:


http://sv.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act

ACTA:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Anti-Counterfeiting_Trade_Agreement

PIPA:


http://en.wikipedia.org/wiki/PROTECT_IP_Act