Forumet - Prova INTE lchf

Prova INTE lchf

879 0 81
Usccccccccccccccccccccccccch. Vet ni hur det är att vakna med hela magen inåtvänd en fredagmorgon klockan halv sex? Vakna av mardrömmar om fett och bacon och ägg och FY FARAO. Jag kunde inte ens tänka på skiten. Låg bara och drömde om kolhydrater och vitt bröd och godiset på ica för 39 kr mmmhhhh... Mådde så dåligt att jag spydde, och jag spydde typ flytande fett, gult och det smakade SKIT. Aldrig mer att jag äter fett. NU JÄVLAR SKA DET BANTAS PÅ HEDERLIGT SVENSKT VIS MED FULLKORN OCH ALLT DESS LIKE.

Mår lite bättre nu efter jag spytt och stoppat i mig de kolhydratrikaste jag fann i min lägenhet. Är inte det lite sjukt? Antagligen har jag levt på flest procentuellt kolhydrater nu för länge så min kropp pallar inte bara fett, rena rama avgiftningen.

Blä på dieten iallafall.

Spana också in:

Bluff:

Det lät förbannat snuskigt. [sad] Hur länge klarade du dig?


EN DAG [crazy]

postis_per:

bara dåligt med olika metoder. bättre att bara äta färre kalorier.


Men det var ju just det jag gjorde XD

Oväntad:

Började du inte i går? :P


JO, och när jag vaknade imorse, jag skulle hellre dö än att stoppa i mig bacon och ägg till frukost. Jag dör hellre nu med, även fast jag bara mår lite illa. Usch det var hemskt. Sådant kraftigt jävla illamående har jag inte känt sedan jag blev matförgiftad i turkiet. Känns inte värt för en sekund att fortsätta, skulle aldrig vilja vakna upp sådär igen.
Oväntad:

Bli vegan, då mår man alltid bra [cute][crazy]


Jag ska bli godisoman typ [crazy] lite läskigt ändå att min kropp är så van vid kalorier att jag typ blev förgiftad av bara fett. Och de skrev att magen skulle "krångla lite" första veckan.. lite..

KamikazeTomten:

LCHF?


Low crab high fat diet
isola:

Fattar nada, hällde du i dig flytande fett?[shake]


nej jag åt jag kan knappt skriva
bacon
ägg
10 % yoghurt

bara fett och knappt några kalorierKamikazeTomten:

Ät varierat, ät var tredje timme och ät mindre portioner istället. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag osv. Funkar för mig [y]


ah jag vet, gått ner 9 kg tidigare. tänkte bara prova något nytt.