Forumet - Prova vattentortyr?

Prova vattentortyr?

2978 0 20

Satt och slösurfade lite på datorn och läste lite om någon "kinesisk vattentortyr" som går ut på att man spänns fast och får en droppe i pannan med jämna mellanrum. Detta ska tydligen vara outhärdligt och driva en till vansinne.  Fick en idé om att testa!

Har en gammal dusch i källaren som inte slutar droppa trots att man stänger av den, det droppar en droppe var 30:e sekund ungefär. 

Vet däremot inte hur jag ska spänna fast mig själv så att jag inte kan röra mig fast ändå kunna avbryta tortyren, vill ju kanske inte ligga där för alltid... Bor ensam så har ingen som kan hjälpa mig. 

Vet heller inte vilka risker som skulle kunna finnas, har ingen lust att få någon psykisk sjukdom eller liknande. Fysiska skador är jag dock inte särskilt orolig för, möjligen lättare liggskador men vattendroppen kan knappast göra någon större skada i pannan.

Och hur länge måste man egentligen ligga där? Vore ju inte så kul om man måste ligga där flera månader för att få någon effekt.

Senast ändrad 21 Jun 2013, 11:05 av Xisco

Spana också in:


S3ON:
Men dessa brukar vara minderåriga såvida det inte rör sig utav folk med något slag av handikapp.  

Som jag skrev: dem (den egentligen då det bara är en person jag tänker på) är lite äldre än mig och hänger/har hängt på fritidsgård fast de inte är där som personal eller andra ledare.
(Så i detta fallet var det en person på 24 år som var där då många av den personens kompisar då var i gymnasieåldern och hängde där. Inget fel i sig men hade det varit en äldre gubbe där så kan det ses som väldigt konstigt. Vilket hänt på en annan fritidsgård jag jobbat på efter att vi fått veta lite saker om gubben.)S3ON: Hade han ett brottsregister? Var han där i hopp om att få tillfredsställa sina sexuella behov? :'(

Kan icke säga.

S3ON: Alltså när jag hör ordet fritidsgård, tänker jag på ungar i 10 års-åldern..

I fallet med den äldre gubben så var de flesta runt 13-15 år men det brukar finnas folk upp till gymnasieåldern på fritidsgårdar. Beror oftast på vilken målgrupp man siktar in sig på men de flesta har högstadiet-gymnasiet.