Forumet - provocerande?

provocerande?

663 2 15
Tja!
Jag e en 12årig transkille (har tyvärr inte vågat komma ut irl än), men iallafall jag undrar vad ni tycker/tror är provocerande kläder, har märkt att det finns nått stycken som tycker det e provocerande att jag (som dom tror e tjej då pågrund av samhällets cisnorm)  har tex skjorta på mig eller ofta har t shirt från "killavdelningarna" (av nån konstig anledning så ska man ju köna kläder i butiker också) men iallafall skriv allt ni kommer på så jag älskar att provocera människor med min klädsel för att ingen kan säga till en att man inte får ha på sig nån slags kläder för att dom ont gillar det

Spana också in:

Jag är tämligen säker på att tjejer som tror sig vara killar provocerar bra mycket mindre än vad killar som tror sig vara tjejer gör. Vad jag vill ha sagt är att en kille i en sexig top, kortkort, G-string och högklackade skor/stövlar provocerar bra mycket mer än en tjej i killkläder gör. Men så har det ju å andra sidan alltid varit.

Personligen blir jag inte provocerad över huvud taget eftersom jag (nästan) skiter i folks klädsel.

stoner: Vad jag vill ha sagt är att en kille i en sexig top, kortkort, G-string och högklackade skor/stövlar provocerar bra mycket mer än en tjej i killkläder gör. Men så har det ju å andra sidan alltid varit.
Är du säker på det? Jag har uppfattningen av att båda delar ungefär väcker lika mycket provokation, men att känslor gentemot det ena kanske är aningen mer okej att uttrycka än det andra. Samt att män förväntas visa vad de 'känner' här, eftersom det anses vara omanligt att inte reagera med ord som 'gay' osv när någon bryter normen etc.. Medan kvinnor inte förväntas uttrycka sig på samma sätt..