Forumet - Pryd och oskuld

Pryd och oskuld

1425 0 30
Jag hatar det här egentligen.

Är otroligt pryd, alla säger det, hatar att prata om sex och liknande, rodnar bara. När jag var ute och dansa så blev en kille intresserad, försökte kyssa mig, ta på min rumpa, men jag sa bara nej.

Är det fel av mig som vill hitta nån slags kärlek och att första gången kommer bli magisk? Är det bara jag som är naiv och blåögd?

Tycker personligen inte om min vikt, men samtidigt så finns det massa tjejer som väger mycket mer än jag och som ser sämre ut än jag (enligt migsjälv då, lite själviskt kanske) som ändå blev av med oskulden när de var typ 15.

Och nej, jag är inte direkt desperat, (uppenbarligen eftersom jag ratar folk), jag förstår bara inte varför jag inte kan finna någon för?
Gullregn:

Är det fel av mig som vill hitta nån slags kärlek och att första gången kommer bli magisk?


Nejdå. Vill du vara kär i den du har sex med första gången så låt det bli så.

Gullregn:

jag förstår bara inte varför jag inte kan finna någon för?


Tänk inte så mycket på det utan låt det komma när det kommer.

Nu kommer förmodligen flera skriva något i stil med: "skit i att vänta på något magiskt, det blir det inte, knulla bara, det är inget speciellt med det."

Stå fast vid vad du själv tycker. Om du inte vill ha sex med vemsomhelst närsomhelst så ha inte det.

Spana också in:

Gullregn:

Är det fel av mig som vill hitta nån slags kärlek och att första gången kommer bli magisk? Är det bara jag som är naiv och blåögd?


Nej, det är inte fel. Det som är rätt är att göra som du själv vill. Vill du ha ett harem av kks så gör det; vill du dö oskuld så gör det; kort sagt, du kan själv välja om du vill skilja på sex och kärlek eller inte. Finns det något område där människor bör få vara individer är det inom sitt sexualliv.