Forumet - Ps3 eller 360 om priset ej spelar roll?

Ps3 eller 360 om priset ej spelar roll?

515 0 53
Vad borde jag skaffa efter sommaren? mgs4 är ett stort plus för ps3, men jag har fått för mig att spelutbudet ska vara bättre till 360, stämmer det? frågan är om nästa spel från team Ico kommer till 360, om inte så är ps3 ännu mer lockande. vad tror ni? pengar spelar ingen roll i det här fallet.
variabel:

PS3 (Du röstade på detta alternativ)


Har inte ångrat mitt val av att köpa min sussie istället för en 360 en enda sekund. Nu är det ju lite fail att de andra inte tar ps2-lir, men det kanske du inte har intresse av heller.

Men som sagt, är priset oväsentligt så är det ps3 hela dan. På e3 nu i veckan imponerade sony överlägset över de andra enligt mångas tycke

Spana också in:

aristoteles:

kryssbåckstrehundrasextio är ju en microsoftprodukt, akta dig!


XD

Budolicious:

Har inte ångrat mitt val av att köpa min sussie istället för en 360 en enda sekund. Nu är det ju lite fail att de andra inte tar ps2-lir, men det kanske du inte har intresse av heller.


mm just ps2-grejen är lite fail, funderar på att skaffa en bakåtkompatibel på tradera, men mitt gamla tjock-ps2 tuggar på så. ps2 är har överkomligt pris om det skulle pajja. ff7 kom nyss till psn förresten, vilket är ett stort argument för ps3
variabel:

PS3 (Du röstade på detta alternativ)


Last I heard så skulle Sony supporta konsollen i tio år (från dess att den släpptes, så typ fram till 2016?) Lägg sedan till deras nya motion capture system, Playstation network som ny tydligen ska byggas ut ytterligare, och interaktionsmöjligheterna mellan PS3 och PSP GO (PS GO?) så har du en rätt cool konsoll. Dessutom är det den enda av dagens konsoller som kan spela upp sina spel i 1080p.
alltså jag har fan ingen aning nyss var jag grymt säker på ps3 men sen har xbox 360 förstatjing typ star ocean (och typ alla andra j-rpgs) och kommer få Final Fantasy XIII samtidigt som PS3:an för att den säljer bättre i väst.

Vet inte ens om FF Versus XIII blir PS3-exklusiv längre och allt är asdf.

kunde det inte varit som förr när square och enix släppte alla sina rollspel till Playstation så att man slapp oroa sig för att ett eventuellt FF 15 inte kommer till den konsoll man köper[sad][cry]
variabel:

xbox 360 (Du röstade på detta alternativ)


Det finns två anledningar till att välja PS3 - du får tillgång till alla onlinefunktioner gratis, och MGS4. I övrigt, ingenting. Jag var sjukt skeptisk till att köpa en 360, men eftersom att mitt konsollval baserades helt på priset, fick det bli den ändå. Och jag är sjukt nöjd. Jämför spelutbuden, bara. [smile]

Åtta:

Dessutom är det den enda av dagens konsoller som kan spela upp sina spel i 1080p.


Stämmer, om du inte köpt något spel efter 2006, eftersom att dessa kommer med en mjukvaru-uppdatering som fixar stöd för 1080p. Dessutom har jag märkt att PS3-spel sällan utnyttjar 1080p, emedan i princip alla Xbox-spel gör det.
variabel:

varfor?


Gears of War, Halo, Fable, Kingdom Under Fire
finns även fler spel till 360 än till PS3

Galvmeister:

Playstation har kapaciteten att gå om xboxen på den det tekniska


jo, de stämmer ju. men finns de nå PS3-spel som hittills har utnyttjat PS3an fullt ut på de tekniska?
dessutom så är 360 bättre online

Utlänning:

Dessutom har jag märkt att PS3-spel sällan utnyttjar 1080p, emedan i princip alla Xbox-spel gör det.

Åtta:

Men är det inte så att många av de spel som hävdar vara native 1080p egentligen bara skalas upp från 720p?


Ingen aning där, faktiskt. Men fortfarande så är det att föredra, då det är klart synliga skillnader. Ta t.ex. UFC Unleashed, där du har "1080p" (om så nu är fallet) på homosexboxen jämfört med 720p på PS3:an.