Forumet - Psykedeliska droger

Psykedeliska droger

7319 0 91

Spana också in:

Speltidning:

Typ, ja.


I sådana fall tror jag jag måste låsa tråden

§12. Det är inte tillåtet att tipsa om eller rekommendera olagliga droger, eller andra substanser som ger drogliknande effekter, eller posta så kallade tripprapporter. Däremot är det fullt tillåtet att diskutera anledningar för och emot droger.

Eller? [cute]
Speltidning:

Mja inte riktigt, vill mest veta mer om psykedeliska droger, framför allt syra. Finns bara ren fakta att tillgå till på erowid vilket inte är samma sak.


Alltså ren fakta om drogen menar du och inte vad den gör med en?
För den rena faktan får du ju veta så vad som sker i ens skalle är ej tillåtet att snacka om om jag förstått den regeln rätt. Får kolla med högre makter :P
Crypto:

Fast om jag tolkade TS rätt så ville ha mer eller mindre ha triprapporter vad som händer när man tagit drogerna?


Nej, så är nog inte fallet. Han vill diskutera psykedeliska droger i allmänhet och erfarenheter behöver inte nödvändigtvis uttryckas som "tripprapporter".
Om du ska ta psykedeliska droger så är det bäst att du tar riktiga grejer. LSD är mindre farligt än många av de droger som marknadsförs som lsd-liknande, t.ex. 4-ho-met eller bromo-dragonfly. Nu är ju inte 4-ho-met heller så farligt att inta, men flera har dött av bromo-dragonfly. Min kompis var en av dom.

Ta det lugnt, försök inte att "fylla på" för att boosta, gör det i en säker miljö om du nu verkligen måste prova. Gör det absolut inte på en fest med en massa okänt folk. Ha ett säkert ställe som du vet att du är trygg på, till exempel en lägenhet eller någonstans där du kan vara ensam. Se till att inte ha något att göra på kvällen (passa en hund, träffa dina föräldrar etc) eller morgonen/dagen efter (prov, möte med någon, arbetsintervju, skolarbete osv)

Och ta hand om dig.
Jag har provat psykadeliska svampar i holland. och kan nog med 100% säga att det inte är för den med svag mentalitet så att säga. det påverkar en väldigt annorlunda. För mig var det ett rent helvete. började ifrågasätta allt och bara va deppig och helt förstörd. kunde inte. sämsta ruset jag någonsin haft. Och jag trodde att jag hade fått ett grodansikte i spegeln. men då rökte jag också cannabis samtidigt och när man tar psykadeliska droger så ska man inte blanda med nått annat. det kan ha varit blandning som gjorde allt men det är svårt och avgöra. Allt jag kan rekommendera är att göra som Mawns sa. Prova ensamt först. och ha kul det är viktigaste. har du inte kul så stoppa på engång. lättast så=)
Jag har i stort sätt bara bra erfarenheter med psykedelia, jag tror nog inte jag kan komma på en ända gång jag har fått en "snetripp" (Och jag har testat en mängd olika substanser i mina dar), jag tror de flesta som snetrippar helt enkelt inte är med på vad som kommer/kan hända, så länge man bara, som Mawns säger, känner sig säker, inte har något speciellt för dig på dagen eller nästa dag (och t.ex. att stänga av mobilen kan vara en bra ide) och läser på tillräckligt om substansen du hade funderat på innan..

Är man stressad eller känner på sig något dåligt kommer hända så är det mycket större chans att det händer, är man lugn, har läst på tillräckligt om ämnet för att förstå vad som händer så går det oftast bra..
jag visste inte vad som skulle komma så det var säkert bara därför, men det var rätt obehagligt enligt mig och jag komemr inte käka svamp igen, ska hålla mig till cannabis. sen så får folk ta vilka droger dom vill. jag dömmer inte och jag är bara för droger. så fortsätt köra på med det du gillar. Ha kul mannen
Om du känner någon som kan vara där och se till att du inte gör något allt för korkat är rätt vettigt. Har ingen erfarenhet utav psykadeliska droger som så, men har erfarenhet av hallucinationer på droger som egentligen är inte psykadeliska, och av att ta hand om folk som hallucinerar. Folk kan få för sig jävligt dumma saker, och det kan vara rätt vettigt att hålla dem borta från vassa föremål och sånt då.
LSD, foxy methoxy, 2C-B, LSA
har jag provat
och det bästa är att inte ha några förväntningar, för de kommer att slå dig på kinden [wink]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


mediakatt:

Har ingen erfarenhet utav psykadeliska droger som så, men har erfarenhet av hallucinationer på droger som egentligen är inte psykadeliska, och av att ta hand om folk som hallucinerar. Folk kan få för sig jävligt dumma saker, och det kan vara rätt vettigt att hålla dem borta från va


sen hallucinerar man ju inte direkt av psykedeliska droger... "man" brukar säga hallucinera av någon tragisk anledning, men det har ingenting med riktiga hallucinationer att göra, så du vet