Forumet - Psykisk misshandel?

Psykisk misshandel?

250 0 1
Imorse sa jag till min pojkvän att jag vill göra slut, men det är ännu inte bekräftat om det är slut. Sa att jag ville vara för mig själv några dagar å tänka över saken, men vet inte vad jag ska göra.
Jag är en ganska kärleksfull person, jag vill gärna ha ett förhållande å känna mig uppskattad av någon.
Men har insett nu att jag kanske går igenom psykisk misshandel, får alltid höra att allt är mitt fel, att jag är otrogen trots att vi snapar vart vi än är, får höra att jag är en hra med mm.
Det kan vara tex att han ligger å drar sig i sängen på morgonen när han ska upp, men skyller sedan på mig när han är sen & säger att det är mitt fel. Det är alltid som han tror, det ska alltid vara han som har rätt och han vägrar lyssna på mig. 
Om jag säger att jag vill vara hemma en natt så är jag otrogen enligt honom, han har dessutom adhd..
Han har aldrig slagit mig eller något å skulle aldrig göra, älskar honom när vi inte bråkar & då behandlar han mig bra. Men känner att kärleken har dött & är trött på dessa bråken som uppstår flera gånger i månaden.
Problemet är att jag inte har några vänner, kommer bli helt ensam & det går inte att skaffa vänner här i min lilla ort. Rädd att jag inte kommer hitta kärleken igen, vill inte bli sårad gång på gång av massa fuckboys å liknande.
Men det värsta av allt, kommer förstöra hela hans liv om jag lämnar honom. Han kommer börja ta droger å sabba sitt liv igen, det var jag som fick han ur drogerna å ta tag i sitt liv. Kommer må dåligt av att se han bli likadan igen, kommer även bli jävligt ledsen om han rör någon annan för jag älskar honom fortfarande men vissa stunder är det inte rätt. 
Vad ska jag göra, han är allt jag har å han säger att han ska bättra sig å göra allt för en sista chans men jag tror inte det kommer bli någon förändring.. 
Mår så dåligt, gör så ont.. 

Spana också in:

du har inget ansvar för den här människan. om han börjar knarka och supa och sabba sitt liv är det HANS val. du ska inte vara tillsammans med någon som får dig att må dåligt för att han kanske gör dumma val efteråt, inte när han behandlar dig sådär. du har rätt i att det är misshandel. du kommer inte vara ledsen för alltid. stå fast vid ditt val att göra slut. det här slutar illa annars.