Forumet - Publicera era åsikter, tankar, känslor, texter eller foton? Skriv till oss!

Publicera era åsikter, tankar, känslor, texter eller foton? Skriv till oss!

163 0 5
Hej.

Vi är 3 studenter som går i årskurs 3 på Värmdö gymnasium.

Vi håller på med ett projekt arbete inom ämnet tonåring-förälder och håller på att samla fakta från en biologisk och psykologisk synvinkel, om kommunikationssvårigheter, och andra problem mellan förälder och tonåring (13-19).

Boken vi skriver på ska kunna användas av både tonåringar och föräldrar för att förstå varandra, lösa problem och upprätthålla en bra relation mellan förälder och tonåring. Man skulle kunna säga att det är ungefär som en handledningsbok, men till skillnad från andra liknande böcker kan nu ungdomar också använda sig lika mycket av den som föräldern.

Något som vi vill skildra är det "äkta"! Det vill säga ungdomars och föräldrars personliga tankar, känslor, åsikter, uppfattningar, erfarenheter, problem och lösningar. Och med detta sagt hoppas jag att ni har något att dela med er av som vi kan publicera i vår bok. Det kan till exempel vara dikter, noveller, utdrag från dagböcker, låttexter, bilder osv.

Genom att skriva ett meddelande till oss så ger ni ert godkännande till att vi får använda ert matrial i vår bok. Skriv en signatur (ex. "dotter till besvärlig pappa" eller ett namn i meddelandet, annars använder vi ert nickname. Om ni önskar att vara anonyma, bli citerade eller liknande så skriver ni det i meddelandet tillsammans med materialet. Om ni skickar en bild till oss så ber vi er att förklara eller berätta om bilden, varför ni skickar den och vad som hänt osv.

Vänligen/
Karin, Maurine & William

Spana också in: