Forumet - Punch/ skalpell/ töja

Punch/ skalpell/ töja

1003 0 21
Jag har tänkt töja upp underläppen ett par millimeter (har ingen labret sedan tidigare). Men jag är inte hundra på hur jag ska gå till väga. Ska man köra punch, med skalpell eller helt enkelt pierca och töja upp?
Tänkte därför höra efter här för tips, råd och historier.
postmodern:

Ska man köra punch, med skalpell eller helt enkelt pierca och töja upp?


Dvs, du vill direkt gå på rätt stor storlek utan att behöva "töja" på det konventionella viset? Punch fungerar, men inte många som punchar underläpp. Vanlig kanyl kör man då inte iaf, inte i större storlekar då det inte tar bort någon hud utan endast förflyttar den så att säga. Skapar ärrvävnad och ojämna sprickor ifall du töjer i det..

Så, fråga ifall du kan puncha vetja, beroende på hur pass stort du hade tänkt dig att gå på
Beror väl på hur stort du tänkte ha..

Det är ju många som tycker att man bara skall använda dermal punch till hård vävnad och inte mjuk. Men jag har sett och läst om många som har punchat i läppen med mycket bra resultat. Så det funkar faktiskt bra.

Tänker du dock välja att puncha, gör det helst inte i en stor storlek. Den metoden blir bäst om du gör det lite mindre. Går ju alltid att töja upp senare.

Hade du tänkt en rätt så stor storlek så rekommenderas det nog att använda skalpell.

Sedan känner jag bland annat flera stycken som har piercat litet, töjt några millimeter och sedan använt skalpell. Så kan man också göra.

Prata med din piercare och se vad h*n rekommenderar och har att gå tillväga med.

Spana också in:

Stvrmzeit:

Tänker du dock välja att puncha, gör det helst inte i en stor storlek. Den metoden blir bäst om du gör det lite mindre.


Jag har nog inte tänkt mig större än sex millimeter. Men om jag känner mig själv rätt kommer det nog i slutänden att bli större ändå, jag menar, det var ju inte direkt så att jag slutade töja upp öronen vid tio även om det var mitt mål en gång i tiden...
postmodern:

Jag har tänkt töja upp underläppen ett par millimeter (har ingen labret sedan tidigare). Men jag är inte hundra på hur jag ska gå till väga. Ska man köra punch, med skalpell eller helt enkelt pierca och töja upp?
Tänkte därför höra efter här för tips, råd och historier.


I Lördags gick jag till Calm i Stockholm och skar upp min labrett från 3,2 till 10 riktigt snabbt och smidigt, rekommenderar dom starkt.
postmodern:

Gött! Har hört mycket bra om dem faktiskt. Hur kändes det då?


Chai är otroligt duktig, men dom skar ju en vertikal linje och pressade igenom en insertionpin med smycket, det hela gick på 4 sekunder kanske?

Det var mer obehagligt än smärtsamt, men det var ju mest Ledstickan som gjorde ont.

1400kr om du ska göra det där, smycket ingår i priset.
massgrav:

Crazy shit i läppen. Hur ligger läkeprocessen på snitt där? Jag tänker sen om man plockar ur pluggen t.ex


Det bästa var tydligen att skära ett sträck nuppifrån och ner och sedan trycka igenom en ledsticka, på så sätt behöver man bara skava kanterna för att sy ihop det senare, om det nu blir så.