Forumet - Punghåret växer inte.

Punghåret växer inte.

266 0 20
hej, mitt problem innebär att mitt pubis hår inte växer... jag är 16 och allt annat som händer i pubetetern har hänt, fast inte mitt PUNGHÅR... jag har fan rövskägg med konkelbär i... inte kul! snälla hjälp.. jag är desperat efter mitt hår.... min tjej vägrar att suga av mig om jag inte skaffar pubis hår... hon tror jag rakar/vaxar mig... [cry]

snälla hjälp...[cry][cry][cry]
punghåret101:

jag är 16


punghåret101:

min tjej vägrar att suga av mig om jag inte skaffar pubis hår


Jag misstänker starkt ett troll.

Annars så får du förklara till din flickvän att alla utvecklas olika, vilket man fick veta redan i 6:an. Om då hon inte är en stor brunbjörn vilket har en sak för hår kan jag inte hjälpa dig.

Dold text: Fräscht utan pubis.

Spana också in:

punghåret101:

mina problem är dem samma... rövskägget vägrar fasna med lim på pungen.... fan då! har ni några fler lysande idér!?


Börja argumentera för att rakade underliv är mycket mer frääääsch! Du kan ju typ säga, "Du vill väl inte suga av en kuk som luktar uteliggare eller?"
punghåret101:

jag gillar inte att hamna i konflikter..... jag vet... jag är en LOSER!! men ehh... shit the same... ehhh... jaaa... vad ska man säga... asså.. jaa... men okej. om vi säger typ så här... öh, min pung har ett litet problem, "it's not ready for ur blowjob"..


Du kan ju se det som att oralsex kan vara fett ovärt också. Egentligen är det ingen big deal så länge du får knulla henne right? [cute]

punghåret101:

[tard]fast problemet kvarstår... limet vägrar lossna....[tard]


[love] Vad använde du för lim egentligen? [love]