Forumet - q ok nej

q ok nej

406 0 23

Spana också in:

STORM:

Jag tror att jag dör. Det är som när pojken ropar varg men.Jag tror att jag dör.'Och haha, mitt första försök att ta mitt liv, i hela mitt liv, var i tisdags och herregud ingen märker ens. Ingen märker ens.Vad händer.På riktigt. Jag vill inte.


lägg av, bli inte som jag, vi pratar inte mycket, för jag e en feg douche men du betyder mycket. försök inte ta livet av dig. jag gillar dig otroligt mycket. snälla må bättre. snälla. [sad]
Åh vad bra att du lever än! Att leva kan vara rent förjävligt, men det behöver ju inte va så. Jag tror att kan få ett liv som du vill ha det, med hjälp eller utan.

Känner dig inte väl, men skulle så gärna lära känna dig o det går inte om du inte lever och jag lovar det går att ändra sitt liv hur svart det än verkar.

Prova allt du kan tänka dig som kan hjälpa något utav det måste ju fungera eller allt tillsammans kanske.

Om det är omgivningen, byt omgivning eller ändra den gör det mesta av den, om det sitter i huvet ändra ditt tänk, om du inte hittar någon förklarning alls till varför du mår dåligt kan det vara fysiskt då kanske du har en näringsbrist eller det kanske hjälper med antidepp.

Kram
Jag har märkt tendenser men inte vetat hur jag ska bära mig åt för att nå ett konstruktivt resultat då du inte tidigare har lagt det svart på vitt och jag aldrig har kunnat få dig att öppna upp dig.

Försök inte ta livet av dig och sluta drick och som många har skrivit sök professionell hjälp. [sad][love]