Forumet - Qatar har köpt VM?

Qatar har köpt VM?

3613 1 40

Spana också in:

passaro:

...och: va?


de har mutat fifa. köpt VM 2022Istechetvåpunktnoll:

Nu är väl det främst problemet med ett fotbolls-vm i Qatar själva klimatet. Jag tror nog att oligarkerna är kapabla till att anordna ett evenemang, men jag förstår ändå vad du menar.Fotbollsdöden är här.


vädret? folket då. de har inga läkatare, ingen läktarkultur, inga supportrar, det är ett bajsland för alla resande och vem vill åka dit? jag åker inte dit liksom. det kommer bli halvtomma läktare och sämre än Sydafrika. fast jo, klimtat blir hemskt det med

ja verkligen. EM nu i massa länder och skit. skandal alltihopadazed:

Jag tror France Football är något på spåren definitivt. Och Sarkozyjäveln är förstås med på ett hörn och Platini (det stolpskottet), en perfekt story.


Platini kan också skjuta sig själv. förstör CL och EM det svinet
passaro:

hepp. Hatar verkligen FIFA. Jävla piss-organisation. Har det inte varit på tal om att man skulle spela matcher i flera olika länder? Eller var det EM?


ja de är så korrupta

jo det är klart nu. stått massa om den skiten i aftonbladet eftersom sverige kanske får en match. som det gör upp för det hela liksomdazed:

Jo hela EM-skiten gör mig mer upprörd än om någon rik schejk köper hem ett mästerskap.


haha ja EM kommer bli kul. fyfan asså. nu MÅSTE man ner till france 2016 liksom om man vill få uppleva nåt mästerskap live innan allt är förstört

jag menar. VM 14 i brazil är okej men jobbigt land, EM 16 i france vilket är bra, VM 18 i russia vilket suger, EM 20 förstört i massa länder och 22 VM i qatar.

skitkul framöver
passaro:

Haha, ska man åka runt i hela Europa som någon jävla tomte eller vad är tanken


haha precis. det är absurt. vem vill liksom följa sitt land runt hela Europa och vem fan har råd eller nåt med det? helt sinnesjukt asså. kommer också innebära halvtomma läktare eftersom en match i typ irland mellan ryssland och sverige kommer ingen vilja se. irländare vill inte se det och vi och ryssarna kommer inte åka dit för att fylla läktarna. nej, sjukt.
passaro:

Haha, har också tänkt på det. Reinkarnation kanske.


tevepro:

bara för att hans namn innehåller blatte lr?


Är nog blandannat detta:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sepp_Dietrich

patrick bateman:

hahahahaså jävla sant


Vi är överrens om något!

patrick bateman:

haha ja EM kommer bli kul. fyfan asså. nu MÅSTE man ner till france 2016 liksom om man vill få uppleva nåt mästerskap live innan allt är förstörtjag menar. VM 14 i brazil är okej men jobbigt land, EM 16 i france vilket är bra, VM 18 i russia vilket suger, EM 20 förstört i massa länder och 22 VM i qatar. skitkul framöver


VM på natten kommer att bli grymt, tvsport är bäst när det finns element av nattsudd och överdriven dedikation.
dazed:

Vi är överrens om något!


var fan ett tag sen sistdazed:

VM på natten kommer att bli grymt, tvsport är bäst när det finns element av nattsudd och överdriven dedikation.


på riktigt?

jag tänkte nästan lite på spelarna där. meningen att man ska bo i ett land och inte flyga rint i ryssland mellan olika tidzoner och skit

och det betyder väl då att vi får se skit på natten...the horror the horror