Forumet - Quickfix är bara fel. Spec för unga.

Quickfix är bara fel. Spec för unga.

2400 0 10
Egentligen var tanken att den senaste tråden var den sista antipsykofarmaka tråd från mig. Men efter att jag läst denna artikel från finska Yle (Finska public service) så tyckte jag dela den med er då jag anser att den är viktig:  http://svenska.yle.fi/artikel/2015/09/23/antidepressivt-lakemedel-ineffektivt-och-farligt-unga

Vet att vissa kan ta illa upp men det är inte menat. De flesta som tar antidepressiva tror att dessa piller är deras räddning och lycka och då är det svårt att acceptera att sanningen stämmer inte överens med vad man trott.
Även om sanningen kan tillfälligt göra ont, så är det bra att känna igen den för långsiktigt är det alltid bättre att göra det.

Ta hand om er och njut av livet. Ni har hela livet på er! Detta är mitt sista tråd här. Ber om ursäkt om jag besvärat någon.

Ps: Många Quickfix som porrtittande höjer dopamin och kan orsaka ångest och sämre självförtroende i längden.  Kontinuerlig porrtittande har visat sig vara orsaken till mångas psykiska ohälsa.  Ni kan läsa mer om detta i www.yourbrainonporn.com.  Googla även "nofap".hahahahahaa ja jävlar. porrtittande. såklart det var det som är roten till min depression. Inte alls det faktum att min hjärna är för kass för det här med att lösgöra och sedan låta serotoninet verka innan den suger upp det igen. Men nej. Det är ju såklart det är mitt  porrtittande under den tiden i mitt liv då jag hade noll sexdrive som är orsaken.  Att bah sluta läsa harlequin kommer få mig att må tillräckligt bra för att komma ut i arbetslivet på stört. Ja jävlar!

Spana också in:


Webbitch: hahahahahaa ja jävlar. porrtittande. såklart det var det som är roten till min depression. Inte alls det faktum att min hjärna är för kass för det här med att lösgöra och sedan låta serotoninet verka innan den suger upp det igen. Men nej. Det är ju såklart det är mitt  porrtittande under den tiden i mitt liv då jag hade noll sexdrive som är orsaken.  Att bah sluta läsa harlequin kommer få mig att må tillräckligt bra för att komma ut i arbetslivet på stört. Ja jävlar!
Det handlar mer än bara "no sexdrive"