Forumet - "Grattis Göteborg" somalisk-islamist-mer-popular-an-reinfeldt

"Grattis Göteborg" somalisk-islamist-mer-popular-an-reinfeldt

9201 0 105

Spana också in:

Arazoid:

Är du en otålig och motbjudande mansgris med mindervärdeskomplex och vill ändå få ett ligg? Då är det lättaste sättet att bli en muslim!


Är du en otålig och motbjudande mansgris med mindrevärdeskomplex, så platsar du självklart in bland nationaldemokraterna. Tyvärr för din del, får de aldrig ett ligg, men det är smällar man får ta. [y]
Venfort:

Kanske borde skaffa dig glasögon. Eller sluta med lsd, eftersom det verkar få dig att tro att allt innan 1950 var en gyllene tid i svensk historia. Tro mig, du hade inte trivts.


Jag är inte ute efter att bilda ett Före-1950-talets Sverige. Jag vill ha ett modernt svenskt Sverige där Svenskarna själva bestämmer hur deras samhälle ska se ut och vilken kultur som gäller. Självbestämmande.

Jag vill inte ha massinvandring och mångkultur, det är inte modernt på något sätt. Menar du att byggandet av fler moskéer och minareter (böneutrop) kännetecknar ett modernt samhälle? Bilbränder, våldtäkter av svenska kvinnor, rån och grovt våld är också något som hänger ihop med mångkulturen och massinvandringen.
Arazoid:

ett modernt svenskt Sverige där Svenskarna själva bestämmer hur deras samhälle ska se ut och vilken kultur som gäller. Självbestämmande.


Det har vi redan. Det är därför ni är i minoritet, lilla gubben.

Arazoid:

Menar du att byggandet av fler moskéer och minareter (böneutrop) kännetecknar ett modernt samhälle?


Ja, eftersom det speglar en tolerans och en religionsfrihet som inte finns i underutvecklade länder.

Arazoid:

Bilbränder, våldtäkter av svenska kvinnor, rån och grovt våld är också något som hänger ihop med mångkulturen och massinvandringen.


Nej, lilla gubben. Det har att göra med sysslolösheten. Vad ger dig rätten att stanna kvar i Sverige om Muhammed som också är född i Sverige måste åka?
Venfort:

Det har vi redan. Det är därför ni är i minoritet, lilla gubben.


Men du måste ju förstå, det är ju bara de som är RIKTIGA SVENSKAR. Alla andra är landsförrädare. Det ska vara ett land där svenskarna får bestämma över sin kultur, eller ja, där RIKTIGA SVENSKAR som gillar folkdräkter, falu rödfärg och homohets ska få bestämma över vår kultur.