Forumet - "Grattis Göteborg" somalisk-islamist-mer-popular-an-reinfeldt

"Grattis Göteborg" somalisk-islamist-mer-popular-an-reinfeldt

4124 0 105
Emulbitt:

Kallar du alla kläder för gardiner?


Dum fråga, klart jag inte gör.

Emulbitt:

Kanske lite oklart, men det var ändå inte poängen.


Klart, ursäktar mig men jag ville spela duktig [shake]
Pastan sägs ha kommit med Marco Polo på 1200-talet till Italien efter sin resa i kina som på den tiden styrdes av mongolerna med khanen khublai.[smile]

Spana också in:

Det går ju inte att välja mellan de två.

Reinfeldt är en fegis som inte tar ansvar för sina medarbetares tillkortakommanden, trots att han är deras ledare och således delansvarig i allt de gör. Han representerar ett parti vars medlemmar använder sloganen "Arbete ger frihet" (hans suppleant).

Den andra killen är fullständigt galen. En av våra konservativa (regressförespråkande!), fundamentalistiska idioter. Men det är ju klart att det är M han är med i - Vem annan skulle ta emot en person som har så galna åsikter? SD är det andra alternativet, men de gillar ju inte Islam.
Sming:

Således kan man inte dra den socio-ekonomiska parallellen mot folk som är komna från tredje världen, för dom ligger på en mycket lägre nivå än oss redan från början. Men den socio-ekonomiska modellen fungerar fint gentemot andra I-världsfolk som är rätt jämbördig Sverige.


Mer pengar betyder inte bättre levnadsvillkor. Man gör inte mycket med 2000 SEK/mån i Sverige, även om man säkert skulle det i Somalia.

Om man har bott i en hydda hela livet, var ligger då glädjen i att plötsligt bo i en lägenhet i en betongdjungel, när man varken har jobb eller pengar? Man har helt enkelt så gott som noll egenmakt. Man är extremt beroende av någon annan och kan inte styra sitt liv själv. Det är klart man agerar konstigt då.

Givetvis finns det flera faktorer inblandade, men den socioekonomiska är med ganska stor säkerhet den starkaste.