Forumet - "hängmage" på kille från sidan

"hängmage" på kille från sidan

1105 0 22
är det sant att de som ärvt eller vad man ska säga "hängmage" om personen står på sidan, inte kan få bort den alls genom träning eller så? vet en som lider av det rätt mycket, han har haft det länge och tror inte det går bort utan operation..
är ju liknande gravida får , han har grov kroppsbyggnad men är inte så överviktig så inga sånna svar tack , men just "hänget" hur ska man få bort det?

Spana också in:

lemuu:

hade du vart glad om du haft det själv eller? jag förstår , jag hade med mått dåligt o knappt velat visa mig


Jag har ganska många egenheter som vissa ser som fult. Jag är överviktig, har sneda tummar, kantigt huvud, konstig skäggväxt (massa mörkt på hakan och sidorna, blond mustasch), och problem med hårbotten och hy på grund av någon stressrelaterad grej. Dessutom är jag ganska rejält kobent, samt något klumpig och har ful röst och konstigt skratt.

Mådde rätt dåligt över min kropp rätt länge, men man får finna sig i att det är den man har och vara nöjd med det. Alla andra är också "fula" så skit samma.

Så istället för att försöka hjälpa honom att ändra sin kropp, borde du kanske försöka hjälpa honom att se sig själv på ett mer accepterande sätt?
Zwift:

Magen putar ut, även om man inte är fet.


Okedoke. Det är nog svårt att ändra på, han bara har den kroppsformen. Vissa har platt mage trots att de är mulliga men har istället fett på höfterna, vissa har stor rumpa. Det bara är så. Han får nog lära sig att acceptera det.[smile]
Har själv "putig" mage. Det hjälper inte att gå ner i vikt eller göra situps, jag bara ser ut så helt enkelt.
kallprat:

Okedoke. Det är nog svårt att ändra på, han bara har den kroppsformen. Vissa har platt mage trots att de är mulliga men har istället fett på höfterna, vissa har stor rumpa. Det bara är så. Han får nog lära sig att acceptera det.


kallprat:

Har själv "putig" mage. Det hjälper inte att gå ner i vikt eller göra situps, jag bara ser ut så helt enkelt.


Precis, och det finns mycket värre defekter än så.
lemuu:

men just "hänget" hur ska man få bort det?


Är det fett, så får han banta.
Är det däremot som att magmuskler putar ut som i en båge beror det annars troligen på att han:
* Äter något han inte tål
* Har för strama ryggmuskler (korta) och/eller svaga magmuskler vilket ger mer svank och att magen trycks ut då baksidan (ryggen) dras ihop.

LordosisWalkXRay-784026.jpg

Zwift:

Magen putar ut, även om man inte är fet.


putar ut.. snarare hänger :/Secrit:

Har för strama ryggmuskler (korta) och/eller svaga magmuskler vilket ger mer svank och att magen trycks ut då baksidan (ryggen) dras ihop.


så är de inte heller.. han är inte svankryggad så, utan de bara hänger vid buken typ. lite överviktig är han men inte så mycket, även när han tränade hockey så hade han så sa han..
lemuu:

ja men han är 19 o haft det i många år , är de inte farligt med då de är så? [sad]


Folks fettlagring är individuell. Somliga får en jämn utspridning över hela kroppen och kan därmed se biffiga ut fastän de är feta. Andra har en tendens att att ha större fettdepåer på enskilda kroppsdelar såsom ben, rumpa, armar, mage. Har man en fettlagring med med mage som prioritet kan man se smalfet ut på en relativt liten kroppfettshalt. Enda tipset jag kan skänka utifall han vill bli kvitt "hängmagen" är att motionera ner sin totala fettmängd.