Forumet - "Hårdrockare tycks inte väcka lika mycket ­sympati som anarkofeminister"

"Hårdrockare tycks inte väcka lika mycket ­sympati som anarkofeminister"

710 0 34
En mycket intressant artikel, eller kanske snarare en artikel som belyser en intressant situation.
​​Hårdrockare tycks inte väcka lika mycket ­sympati som anarkofeminister.
Jag är trött på att människan alltid väljer skönheten före odjuret i sitt heliga krig mot mänskliga rättigheter. Gällande Pussy riot så ses de som starka feminister som minsann har rätt att vara det, men de själva och många av sympatisörerna ser samtidigt på dem som små fragila försvarslösa flickor, då det inte är en slump att det är den fagraste av dem som figurerar på de flesta bilder. Dubbelmoralsklockan klämtar.

Hail satan.

Edit: Tycker att båda domarna är helt fel.

Spana också in:

Rasförrädaren:

eller så har det att göra med att Behemoth agerade i EU och Pussy Riot agerade i Ryssland och det finns mycket större intresse av att göra nyheter av diktaturen Ryssland än diktaturen EU.


Det kan också vara en anledning. Men det var väl snarare så att det var sociala medier och protester som fick pussy riot uppmärksammade först? Sedan verkar ju inte media vara lika snabba med Behemoth. Värt att nämna är att diktaturen EU faktiskt uttalat sig och kritiserat Polen i fallet.

Budolicious:

Var detta på Gaahl-tiden? då förstår jag att domaren var för rädd för att göra annat!


Han var inte med i Behemoth och första domen föll nyss.
OF 5:

journalisten är ju helt ute och cyklar, varför skulle människor behandlas lika. Än mindre i länder där där det inte är självklart att vare sig säga eller tänka vad man vill.


Men det är "oss" som åskådare han pratar om och uppenbarligen reagerade "vi" mer över pussy riot och han försöker bena ut lite varför.
OF 5:

likväl, varför behandla människor lika de vore ju rationellt och uppenbarligen helt emot människans natur.


Absolut, men det ändrar inte det faktum att man ska kritisera människor för dess orationella beteende.

Dan_the_ironman:

Jag var ironisk när jag kritiserade det, EU är knappast demokratiskt med tanke på att det enda folket har något att säga till om är parlamentet, som inte har så himla mycket makt trots att det blivit starkare.


Nope, men de är en av världens mäktigaste organisationer som faktiskt har miljö- och hållbarhetsfrågor högt på sin agenda och sätter press på nationer som inte har det.
KSENIA:

kanske pga att vi lever i en tid där vår identitet ofta baseras på andra faktorer, till exempel politiska, än vilken musik vi lyssnar på. således blir feminister mer intressanta än hårdrockare mvh 1 tanke


Flera gör det pga politiska grunder, men tror dock att det här är ett solklart fall av facebookuppror över ett par söta flickor snarare än djupt politiskt krig (för de flesta). Ja, detta tillsammans med dagens trend om att vara militant feminist då.
Men de gjorde det ju för att visa att Putin är en dumming han gjorde det väl bara för att det var roligt?? Och han ska ju bara få böter, vad jag förstod utifrån skummande av artikeln, Pussysarna fick ju fängelse.

+ har han en dotter som kan väcka sympati??

Image

här är dottern i en byxlös kreation

men det var då själva fanken nej nu får ni inte se henne
sincan:

Nope, men de är en av världens mäktigaste organisationer som faktiskt har miljö- och hållbarhetsfrågor högt på sin agenda och sätter press på nationer som inte har det.


Om det var där de drog sin gräns hade jag inte klagat, men att ha en överstatlig organisation som råkar vara belägen i världens mest lobbyisttäta stad känner jag är problematiskt.
isola:

han gjorde det väl bara för att det var roligt??


Nej, inget med det är roligt. "När Behemoth för fem år sedan spelade i Gdansk beskrev sångaren katolska kyrkan som ”den mest mordiska sekten på planeten”".

isola:

Och han ska ju bara få böter, vad jag förstod utifrån skummande av artikeln, Pussysarna fick ju fängelse.


Nu väntar böter, samhällstjänst eller upp till två års fängelse.

isola:

+ har han en dotter som kan väcka sympati??


Han har precis blivit frisk från leukemi. De väntade med domen fram tills dess.