Forumet - "Islamhatare" talar för SD

"Islamhatare" talar för SD

3888 0 92
Islamhatare talar för SD

ALMEDALEN. Sverigedemokraterna använder Almedalen för att propagera mot islam – med hjälp av den amerikanske islamofoben Robert Spencer.

– Han tillhör den farligaste typen, säger Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges Unga Muslimer.

Författaren Robert Spencer tror att en muslimsk lobby försöker förstöra det västerländska samhället. Han hävdar att västvärlden står inför hotet att tvingas in i islam. I dag talar han i Almedalen för Sverigedemokraterna.

”Ska ta över Europa”

– Det muslimska kollektivet vill utöka inflytandet i väst för att etablera enklaver i Västeuropa. Som i Malmö där islamisk lag i realiteten råder, säger Spencer om sin syn på Sverige.

Ser du islam som ett verkligt hot mot västvärlden?

– Ja, självklart. Islams mål är att dominera, inte domineras. Det sa profeten Mohammed. Det finns otaliga vittnen som hört muslimska ledare säga att islam ska ta över

Europa och USA, säger han.

SD:s internationelle sekreterare, Kent Ekeroth, håller med:

– Jihad är ett långsiktigt hot mot Sverige och Europa. Vi ser redan tendenser: krav på sharialagar i Sverige, anpassningar av samhället och våld i kölvattnet av en stor muslimsk population som i Rosengård och Göteborg, säger han.

Hur ser du på att Spencer anklagas för islamofobi?

– Islamofobi är när man har en obefogad rädsla för något, men vår rädsla för islam är inte obefogad och det kommer Robert Spencer att redogöra för, säger Kent Ekeroth.

”Starka rasistiska åsikter”

Men Mohammed Kharraki, ordförande för Sveriges unga muslimer, är kritisk:

– Robert Spencer tillhör en grupp debattörer som har väldigt starka rasistiska åsikter. Han försöker måla upp en bild av muslimer som ett hot mot samhället, säger han.Väldigt roligt att islamkramare sällan kan komma med konstruktiv kritik mot alla som kritiserar islam. Som i det här fallet Mohammed Kharraki.

Nå, vad tycker ni om artikeln?`Motivera era svar.

Spana också in:
Sveriges unga muslimer är ju smygislamister som delar samma ideologi som Muslimska brödraskapet som är en förbjuden organisation i flera muslimska länder för att de uppmuntrar till terrorism.

Robert Spencer är en expert på Islam och västvärldens pågående islamisering, han har skrivit 9 böcker om Islam varav 2 har varit bestsellers på NewYork Times bestseller lista. Han driver den största antiislamistiska och Islamkritiska hemsidan på webben som heter Jihadwatch.
Sming:

Väldigt roligt att islamkramare sällan kan komma med konstruktiv kritik


SD och liknande har vettigare saker?
Spencer sa att islams lag är realitet i Malmö.
Är det konstigt om det bor många muslimer där då?

Om politikern vill införa muslimska lagar så är det deras problem, men jag tror knappast samhället låter islam ta över helt, med andra ord är det bara bullshit ni snackar om när ni säger att islam tar över västvärlden.

Är ni så jäkla rädda att ni måste visa på extremisterna bland islam hela tiden för att få folk att inse hur dåliga muslimer är? [zzz]
Crypto:

Spencer sa att islams lag är realitet i Malmö.
Är det konstigt om det bor många muslimer där då?


Så du anser att det är okej att det är så bara för att det bor mycket muslimer där? Ska ett gäng kristna på samma sätt ta lagen i egna händer och låta kristen lag råda i en stad i Irak om dom bor många på en plats? Konstig retorik.
vallon:

Ska ett gäng kristna på samma sätt ta lagen i egna händer och låta kristen lag råda i en stad i Irak om dom bor många på en plats?


Om vi byter Irak till Iran så är det väl dödsstraff på att inte vara muslim där, särskilt om man konverterar ifrån det. Så tror knappast att den kristna lagen i den staden skulle få gälla särskilt länge [cute]vallon:

Så du anser att det är okej att det är så bara för att det bor mycket muslimer där?


Att utöva islam menar jag, att dem har sina egna lagar och regler är en helt annan sak, och nej det tycker jag inte är okej.
Särskilt inte då vissa muslimer har sina traditionella lagar och regler som jag tycker är korkade, som t.ex hedersrelaterat våld.
Tandtrollet:

Men du tillhör ju skaran som inte vågar yppa den minsta lilla kritik mot islam av rädsla för att bli kallad rasist.


så man är rädd och feg om man inte kritiserar islam, sitter på fb och sprider falsk porpaganda eller?

väx upp, all tänker och tycker inte som du gör.
Blivande_japan:

Jasså, så det gör jag.[rolleyes]


Ja, du är ju folkpartist.

Kakaoxo:

så man är rädd och feg om man inte kritiserar islam, sitter på fb och sprider falsk porpaganda eller?


Om man inte vågar kritisera islam av rädsla för att bli kallad rasist ja. Sen behöver man inte sitta på fb och "sprida propaganda", men om man inte vågar uttala sig det minsta kritiskt om islam för att man blir kallad islamofob och rasist så skulle jag nog säga att man är feg, ja.
Crypto:

SD och liknande har vettigare saker?


För varje individ som är lite objektiv och inte helt politiskt färgad kan man lätt se vems resonemang som var det mest konstruktiva. Nu var det ju bara ett par korta rader man hade på sig att förklara, men ändå.

Crypto:

Om politikern vill införa muslimska lagar så är det deras problem


Vem är "politikern"?

Men nej, för alla som vill skapa sina egna enklaver och frångå dom svenska, västerländska och kristna fundamentala värdegrunderna inom sverige är det inte "deras egna problem". Det är samtliga svenskars problem.

Crypto:

men jag tror knappast samhället låter islam ta över helt, med andra ord är det bara bullshit ni snackar om när ni säger att islam tar över västvärlden.


Det är ju liksom inget som kan förhindras när stenen väl är i rullning. Det kommer att komma allt eftersom Demografin ökar. Och då kan det mycket väl vara för sent om man säger så. Om muslimerna kräver Sharialagar och moskeer vid ett utgörande av 5% av europas befolkning. Vad kommer då kravet att vara vid 10, 15 och 20%? Kan vara värt att fundera kring.
Arazoid:

Det borde vara uppenbart för vem som helst som vill ta till sig mödan att göra efterforskningar att Islam vill ta över väst på bedrägliga sätt som att föda många barn!


Så sant som det är sagt. Imamer i mellanöstern uppmuntrar en kraftig immigration till det rika Europa för att vi har ett gott välstånd här för att kunna föda upp deras framtida, muslimska barn. Som i sin tur kommer att bidra till spridningen av Islam. På så vis kommer västvärlden att eventuellt tvingas att ta till extrema och "provokativa" åtgärder för att minska det muslimska inflytandet och på så vis tvinga fram ett Jihad av det muslimska kollektivet mot Europa.

Fanns ett förträffligt citat av någon imam som illustrerade det väl! ska se om jag kan kirra fram det.
HomoFobi
IslamoFobi
XenoFobi


Detta är en diagnosställande på alla de som inte håller med massans åsikter om dessa ämnen.
Man "sjuklig-gör" sin motståndare och påstår att denne är sjuk för att få ett övertag i debatt/diskussion.

Motståndaren ses som en fobiker istället för att man lyssnar på argumenten.

Det är bara fegt och fult gjort.
vallon:

Så du anser att det är okej att det är så bara för att det bor mycket muslimer där? Ska ett gäng kristna på samma sätt ta lagen i egna händer och låta kristen lag råda i en stad i Irak om dom bor många på en plats?


skillnaden är att Kristen lära inte lär ut våld och död som andra religioner gör.

Kristus sa inte att vi skulle döda eller förtrycka någon.
Däremot verkar muhammed ha sagt det.

false prophet