Forumet - "Jag skulle aldrig sitta bakom kassan på ICA"

"Jag skulle aldrig sitta bakom kassan på ICA"

3017 0 103
Jag förstår om många av dagens vuxna blir skitförbannade på dagens snorungar (all dagens ungdom är inte snorungar men tyvärr en stor andel). Ofta när man pratar med kompisar så säger de "AHHHHHHH JAG SKULLE ALDRIG JOBBA PÅ DONKEN, DE BARA UTNYTTJAR FOLK!". Det märks verkligen en stor andel av dagens ungdom är dumma i huvudet då de inte vad kollektivavtal är. Vad tycker ni man ska göra åt dessa människor? Det behövs folk som sitter bakom ICA-kassan, vem skulle vi annars handla mat av? Anledningen till att jag blir förbannad är därför att dessa människor är oftast arbetslösa och lever på soc. sådant mina skattepengar går till.

Spana också in:

Förstår inte riktigt din tråd. Det finns ju alltid folk som jobbar bakom ICA-kassan. Sedan om det finns folk som inte skulle kunna tänka sig jobba med det är väl en annan femma? Det ena implicerar inte det andra.

Det ironiska är att det bara är ungdomar som jobbar på donken. Därav så förstår jag ännu mindre tråden [confused]

SebastianE:

Frågan ligger i vad man gör med folk som är arbetslösa och som klankar ner på andra människor som jobbar och gör rätt för sig.


Går inte att göra något åt dem. De är idioter helt enkelt.
sylar:

Det ironiska är att det bara är ungdomar som jobbar på donken. Därav så förstår jag ännu mindre tråden


Alltså jag tror du har missuppfattat mig. De som jobbar på donken har jag inget emot. Det är de som är ungdomar och ser ner på de som jobbar på donken medan de själva äter där. De lever på soc. eller sina föräldrar och sedan tycker de är fult med att jobba på donken.
Mawns:

Varför bryr nab sig om folk som är arbetslösa tycker?


För att ofta lever dessa på bidrag som man betalar skatt till. Jag vill att man mina skattepengar ska gå till bra saker så som sjukvård till de som behöver, äldreomsorg till de gamla och högkvalitiv skola till dagens barn.
uppenbar:

Kassörska är faktiskt skitkul ibland, inte alls ett dåligt jobb. Hyfsat bra betalt (speciellt på kvällar och helger), man får träffa folk och skapa intima band med sina stammisar och det är hjärndött. Man kan sitta och tänka på annat och bara låta timmarna gå.


Tack så mycket uppenbar[smile][y]