Forumet - "Kvinnor gillar inte sex" - Stephen Fry

"Kvinnor gillar inte sex" - Stephen Fry

4732 0 43
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8057133.ab

:

Kvinnor tycker egentligen inte om sex.
Det är bara något de gör för att få ha en relation.
Det hävdar den homosexuelle skådespelaren Stephen Fry, 53.
– Jag tycker synd om heterosexuella män, säger han.


Han har kallats ”Storbritanniens smartaste man”.

Men 53-årige skådespelaren, komikern, författaren med mera har nu fått en och annan att tvivla.

I novembernumret av tidskriften Attitude hävdar den öppet homosexuelle Fry att kvinnor egentligen inte gillar sex.

– Jag tycker synd om heterosexuella män. Enda anledningen att kvinnor har sex är för att det är priset de är beredda att betala för att få ha ett förhållande med en man, vilket är vad de vill, säger Stephen Fry enligt tidningen Daily Mail.

”Straight cruisning”
Om kvinnor hade haft lika stor sexuell lust hade det det funnits ”straight cruising”, precis som det finns ”gay crusing”, alltså stråk där folk letar efter en tillfällig sexpartner, menar Stephan Fry.

– Om kvinnor gillar sex lika mycket som män gör det, skulle kvinnor hänga på kyrkogårdar eller åka ut till Hampstead Heath och träffa främlingar för att knulla bakom en buske. Men det händer inte. De enda kvinnor du kan ha sex med på det sättet är de som vill ha betalt för det, säger Stephen Fry.

Självklart, menar han, förnekar många kvinnor det här.

– De säger ”Ånej, jag älskar sex!” Men varför gör de inte som homosexuella män gör då?

”Skitsnack”
Stephen Fry, som är något av en talesperson för homosexuellas rättigheter, hävdar också att många heteromän befarar att deras kvinnor äcklas av dem.

– Det är svårt för dem att tro att kvinnor är så intresserade av sex som de själva är.

Hans utspel får förstås mothugg, bland annat från kända feminister i Storbritannien.

– Det är skitsnack. Kvinnor är lika kapabla som män att njuta av sex. Vi går inte ut och raggar på gatan eller i parker för det behöver vi inte. Kvinnor har andra sätt att få spänning och det kan vi få på barer eller klubbar, säger journalisten Rosie Boycott till Daily Mail.


Vad tycker ni om Stephen Frys uttalande? "Storbritanniens smartaste man" är inte så smart tydligen.

Feministen har rätt i de de säger: – Det är skitsnack. Kvinnor är lika kapabla som män att njuta av sex. Vi går inte ut och raggar på gatan eller i parker för det behöver vi inte.

Kvinnor kan få sex när de vill såvida de inte är brutalt fula, det kan inte män. Män måste jobba för att få sex och ofta ljuga för kvinnor om att de älskar dem osv. Det är bara om man heter Robert Pattinson som man inte behöver jobba.

Manliga horor finns det inte många av eftersom kvinnor inte behöver horor. Kvinnliga horor finns dock för män som inte orkar arbeta sig fram till sex ibland, eller som är för fula för att få sex.

Jag föreslår att Stephen Fry (och ni andra också för skojs skull) kollar in South Park-episoden "Erection Day" för mer info. Efter 8.30 kommer vi till det jag talar om: http://www.southparkstudios.se/episodes/907/
jag tycker att han får tycka som han vill, inte som han har kontakt med kvinnor på det sättet. det fina sättet!

jag har 6 för jag gillar det. gillar när han flåsar över mig och när han trycker in liiite extra, bah. kanske är det mer en relation.
men det spelar väl ingen roll, kanske "bevisar" detta att kvinnor är mindre för ytliga realtioner som sex och vill ha ett band sinsemellan. [crazy]

Spana också in:

Pluppe:

Pluppe: South Park-episoden "Erection Day" för mer info. Efter 8.30 kommer vi till det jag talar om: http://www.southparkstudios.se/episodes/907/
[smile]


Hade inte haft sex med jimmy även om han var en tjej. [tard]

Miceparade:

Gissar att han menar att han (och många andra) allt för ofta fått erfara att världen inte är på det vis han trott, och behöver nån slags teori för att få den att gå ihop med den världsbild han ändå klammrar sig fast vid :o


Elementärt! Känns som allt för många män har fastnat i någon världsbild av att kvinnor får ligg av skör natur och utan någon som helst ansträngning. Tänk vad mycket trevligare allting varit om fler män hade brytt sig lite mer. [smile]

Iofs not, nu blir det ju desto mer till mig. Nvm mitt svar.
I övrigt är det mer av en samhällsfråga än en sexuell fråga.

Några exempel på detta är att kvinnor ses som slampor/horor om de legat med många, kvinnor lär sig från mycket tidig ålder att det är något fult med sitt kön och slutligen skolas kvinnor in till att vara pryda och tillbakadragna.
Pluppe:

Kvinnor kan få sex när de vill såvida de inte är brutalt fula, det kan inte män. Män måste jobba för att få sex och ofta ljuga för kvinnor om att de älskar dem osv.


Det är synd när det är så. Men det beror ju på att det inte är tillåtet enligt könsrollen för en tjej att ligga runt på samma sätt som en kille får - tjejer skulle vara precis lika hämningslösa som bögar om de inte hade riskerat att kallats slampor efteråt.

mopsen:

kanske "bevisar" detta att kvinnor är mindre för ytliga realtioner som sex och vill ha ett band sinsemellan.


Sådant beror nog mer på personlighet än på kön. Dold text: Hade tjejer tillåtits ha lika många sexpartners som killar utan att kallas slampor skulle de bete sig exakt likadant.
Jonnybravo91:

Några exempel på detta är att kvinnor ses som slampor/horor om de legat med många, kvinnor lär sig från mycket tidig ålder att det är något fult med sitt kön och slutligen skolas kvinnor in till att vara pryda och tillbakadragna.


En perfekt sammanfattning! [y]

En människa formas av sina erfarenheter. Könen får olika möjligheter genom könsrollen; gör därför olika erfarenheter, och formas av dom erfarenheterna = därmed är könen olika. Sex är ett perfekt exempel på den saken. Jag menar, det är väl knappast konstigt att tjejer är mer tveksamma till sex när slampa-ryktet hela tiden hänger ovanför, medan killar kan gör vad dom vill när dom vill helt enkelt därför att de får.