Forumet - "normalt beteende"?

"normalt beteende"?

2744 1 91
Jag har haft ett förhållande med en kille i snart 3 år och under de senaste året har jag fått veta att han lägger ut sig på ett antal olika porrsajter och har "live-sex" via cam. Med tjejer och killar! Han skriver även till tjejer för att få kontakt med dom han camar med. Han har lovat att sluta sen första gången jag kom på honom men han fortsätter och tror att jag inte vet om det. Han går även ner och kollar på porr när han tror att jag sover. Han vet att jag inte accepterar det men gör de ändå. Är detta ett "normalt beteende" när man har ett förhållande?
fast han borde ju acceptera att inte göra det när ni är tillsammans, om det gör dig obehaglig till mods, kan man tycka.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

skulle tycka det va lite äckligt om min bff gjorde sånt vill jag inte veta om det.

Spana också in:

Ja jag tycker inte att det är speciellt roligt att han lägger ut sig naken och onanerar på alla sidor han kan komma på och kontaktar andra tjejer. Hade han varit ärlig från början hade ja aldrig inlett ett förhållande med honom. Grejen är att han lovar gång på gång men bryter de lika fort. Och grejen till vf ja inte accepterar det är för vi har ett bra sexliv och är med varann nästan hela tiden och tycker inte det är nödvändigt. Porr kan ja förstå om vi inte e med varann på ett tag. Men inte att lägga ut sig själv och kontakta tjejerna han camar med och döljer vårat förhållande för alla. för sina vänner m.m, sen vet han vet vad jag varit med om tidigare och varför jag inte accepterar detta. Men respekterar inte det för fem öre.
han kanske behöver hjälp för att fixa det. har ni pratat om det så att han får förklara varför det sker? han kanske vill sluta, men förmår inte hålla det. kanske du kan ändra någonting i hur du talar med honom om det, som gör att han öppnar sig och ger dig djupare förståelse i hur han fungerar.
uppenbarligen tar det er ju ingenvart att han gång på gång lovar att sluta, era nuvarande samtal om problemet når alltså inga resultat vilket innebär att någon förändring måste ske.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

isola:

det är ju hennes bf & inte bff!111


ja men jag menade honom
har inte emot porr så heller men han behöver inte göra kolla på det när jag är hos honom. För vi har ett jättebra sexliv, sen funderar på att göra slut men det som gör de så svårt är att vi varit tsm i snart 3 år och gör jag slut med han förlorar ja allt vi haft och hans familj och familjen är största anledningen till vf jag inte kan släppa taget helt och att ja nästintill bor här. Sen vet jag inte om jag är fånig men han vägrar göra oss offentliga på FB och vet inte ens om hans vänner vet om vi e tsm igen efter de tog slut ett tag i december ,för han vill aldrig göra nåt med mig. men så fort vi inte e med varann en helg gör han en massa roligheter. Sen uppskattar han inte mig och dom saker jag gör för honom/oss.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -

Går inte att prata med honom, han blir bara arg och säger att han aldrig mer vill se mig och han skyller sitt beteende på mig när han även sagt att han höll på med de innan vi träffades., jag förösker jag prata med han om vf han håller på och alt de där så går han och lägger sig och skiter bara i de, även fast ja VILL hjälpa honom och pratar med normal ton. han bara stänger ute mig och säger att jag kan åka hem eller så får han rejäla aggressionsproblem.
Camitz19:

han lägger ut sig naken och onanerar på alla sidor han kan komma på och kontaktar andra tjejer.


Camitz19:

Hade han varit ärlig från början hade ja aldrig inlett ett förhållande med honom.


Camitz19:

döljer vårat förhållande för alla.


Camitz19:

och familjen är största anledningen till vf jag inte kan släppa taget helt


Camitz19:

han vill aldrig göra nåt med mig.


Camitz19:

uppskattar han inte mig


Camitz19:

Går inte att prata med honom


Camitz19:

säger att han aldrig mer vill se mig


Behöver jag ens ge "rådet" eller förstår du själv?
det låter som du har ett osunt förhållande som du mår dåligt av att vara i.

det låter inte som att det är på något bättringsväg, utan att det krävs en drastisk förändring i er förmåga att kommunicera ifall förhållandet ska bli bättre, och bli ett sunt förhållande som du mår bra av att vara i.

ifall du redan gjort det du har utrymme till för att åstadkomma en förändring, finns det ingenting mer du kan göra.
du har då att välja på att behålla ert förhållande som det är, eller att lämna förhållandet, och det är ditt beslut.
men jag tror du bara kommer fara illa ifall du stannar i förhållandet med hopp om en förbättring, ifall han inte visar att han vill samma sak som du, vilket han i dagsläget inte gör.
Nachac:

Spelar det någon roll?


Antagligen spelar det roll för henne ja.
Alla tänker och tycker inte som du.

Camitz19:

Är detta ett "normalt beteende" när man har ett förhållande?


Jag skulle inte klassa någon som "normal" så alla är så individuella och ingen är den andre lik. Tittar man till normen så är det inte särskilt "normalt". Prata med honom om det igen och ge honom ett ultimatum om du vill det, särskilt om du inte vill ha det såhär och inte mår bra av det.
Xisco:

Antagligen spelar det roll för henne ja.
Alla tänker och tycker inte som du.


Jag tror Nachac menade: "Spelar det någon roll om det är normalt?".

Om man inte är bekväm med något/inte gillar det, så torde det ju inte spela någon roll huruvida det är något "normalt" eller inte - det lär inte ändra hur man känner.

Men det var kanske bara jag som tolkade det så [crazy]
Nä jag har sagt till honom att jag tänker sluta anstränga mig eftersom jag bara får skit tillbaka. Har sagt att ja vill göra saker, inte sitta hemma och kolla på film dag ut och dag in och för det är de enda han "orkar" göra... har sagt att jag börjat tröttna och vill han ha kvar mig får han visa det och hitta på saker och göra nåt av vårat förhållande, men det händer ingenting.
Sen så låser han både sin dator och telefon så jag inte ska kunna låna hans telefon om jag behöver . samma med hans dator. Han har gjort en egen inloggning till mig och har man vart tsm i snart tre år så är de inte nåt man bara gör helt plötsligt (han har låst dator och telefon dom senaste månaderna) fastän han har tillgång till ALLA mina grejer.

Sen de att han inte kan göra oss offentligt på T.ex Fb och såna saker tycker jag är lite konstigt, kanske fånigt också men han är skum när de gäller allt de är därför ja hakat upp mig på det, han dumpa mig i december för en annan, som jag fick veta utav hans kompis, sen förstod han tydligen att han älskade mig och ville fortsätta, men han gör ingenting av de jag ber han om: han slutar inte ljuga, och vet jag en sak han vet att jag vet så nekar han ändå för utan bevis så nekar han fullt ut, att vi ska hitta på saker, ha kul, sluta stänga ute mig med allt, uppskatta mig/oss, sluta dölja en massa m.m.. men han gör absolut ingenting. För han säger att han skäms för de han gör. men han gör inget åt de och han visar inte heller vafan han vill. så antagligen vill han väl inte då.
nä jag mår inte bra av den, kan inte åka hem utan att bara känna mig totalt värdelös och jag vet att han inte slutar med det han gör. Jag sviker hela min familj för att vara hos honom för att då vet jag att han inte gör nåt. Men han vet att om jag vill veta nåt så tar jag reda på det , vill jag veta om han stod under en lyktstolpe 09:23 en tisdagsmorgon hade jag fått veta det. Så fattar inte varför han fortsätter och ljuger när han vet att jag får veta allt, hur ja får veta allt de vet jag inte ens själv. Det bara kommer en magkänsla. Som när han skulle ner på toa och kolla på porr, kände nåt skumt ca en halvtimme innan, ja la mig i sängen, låtsassov, smög ner och lyssna utanför toa och där hörde man att de inte var ett spel han spelade som han säger... men han gör ingenting för vårat förhållande, bara en jävla massa film och till affären varannan dag. MEn så fort vi inte e med varann en helg är han med sina vänner, han frågar aldrig om jag ska med eller kommer aldrig med förslag om nåt kul man kan göra. Och han VÄGRAR träffa mina vänner, han har träffat tre av mina vänner i knappt tio minuter under TRE år.