Forumet - "pojkväns" problem.. tips?

"pojkväns" problem.. tips?

2120 0 28
Hej alla, jag och min pojkvän har precis gjort slut efter att varit tillsammans i lite mer än ett år. Vi bestämde oss för att ta typ en paus för att han var orolig så fort jag var ute med kompisar/på fest. Så vi tänkte att det kanske är bäst att vara ifrån varandra ett tag, så att han får tänka efter och kanske börja lita på mig mer. Han säger att det fortfarande finns en chans för oss två, men att han är inte säker. Jag vill vänta på honom så han får sin tid att tänka, men hur ska jag kunna bevisa att jag bara vill vara med honom och alltid vara trogen? några tips tack.. vad som helst.. skulle va kul med lite sällskap , fast det bara är på internet, haha . har gråtit hela dagen men nu orkar jag inte med det längre. Några tips på vad som skulle kunna muntra upp mig kanske ? :)

Spana också in:

kanske är bra att vara ifrån lite, eftersom att ni tog pausen just för att vara ifrån varandra lite, samtidigt så kan du ju prata med honnom och fråga hur det är osv för att visa att du bryr dig, så att det inte rinner ut i sanden liksom, men om ni ska ses tror jag det kan vara bra att vara flera du, han och ett par gemenssama vänner om ni har, då är det ändå inte så tätt inpå men ni ses ju ändå :)
Har du någon gång gjort något som han gjort att han har svårt att lita på dig och hur ser hans historia ut med tidigare relationer?

Svartsjuka bygger sig oftast på osäkerhet och dålig självkänsla. Så vill du att han ska lita mer på dig, så gäller det att bygga upp hans självkänsla och få honom att bli mer självständig. Vet han att du inte är den enda han kan få, och att han är den enda som duger för honom, osv, kommer han lugna ner sig till slut.

Det tar mycket tid och möda dock, speciellt om han har mycket otrohet/svek i hans historia och oerhört speciellt om du givit honom anledning att inte lita på honom.
okej, ja . jag var på en fest förut och min killkompis var ledsen för hans tjej hade varit otrogen. Så vi va i ett annat rum och pratade och så sa min pojkväns ex att vi hade strulat och sånt där inne på rummet, så han vet inte riktigt vad han ska tro men han försöker tro på mig.. vet inte riktigt hur jag ska göra, han är ju jämt orolig att det ska "hända igen" eller att jag ljuger för honom. vill få han att lita på mig igen.
salko:

men man provar väl allt för att få det att funka igen.. eller ?


Yo! Paus är det närmsta man kan komma till att göra slut.

salko:

pratade och så sa min pojkväns ex att vi hade strulat och sånt där inne på rummet, så han vet inte riktigt vad han ska tro men han försöker tro på mig.. vet inte riktigt hur jag ska göra, han är ju jämt orolig att det ska "hända igen" eller att jag ljuger för honom. vill få han att lita på mig igen.


Har du antingen försökt prata med hans ex om saken eller försökt övertala din pojkvän om att det är hans ex som talar?
Jonnybravo91:

Har du antingen försökt prata med hans ex om saken eller försökt övertala din pojkvän om att det är hans ex som talar?


ja, jag har gjort det. Men hans ex är en liten (vet inte vad jag ska kalla det men..) som lär ha nå fel i huvudet. Hon vill ha tillbaka honom dock,men det är lite ruttet att ljuga om något sånt där.
salko:

ja, jag har gjort det. Men hans ex är en liten (vet inte vad jag ska kalla det men..) som lär ha nå fel i huvudet. Hon vill ha tillbaka honom dock,men det är lite ruttet att ljuga om något sånt där.


Prövat att blanda in den här killen i diskussionen?

I övrigt, varför festar du inte tillsammans med din kille?
nope, vill ha det lite privat..

därför han frågar aldrig, han vill typ inte att jag ska umgås med hans vänner. Jag har frågat några gånger men då får jag svar som "nej men vi kan ju inte vara tillsammans hela tiden, vi måste ju ha lite för oss själva" och när jag frågar om han vill följa med mig och mina vänner säger han typ som "nej jag orkar inte med dom, dom är dryga och jag har hört mycket saker om dom. vill inte umgås med dom" o.s.v.. :/
salko:

Så vi va i ett annat rum och pratade och så sa min pojkväns ex att vi hade strulat och sånt där inne på rummet, så han vet inte riktigt vad han ska tro men han försöker tro på mig


Ursäkta att jag säger det, men tvivlar han på dig bara över en sådan sak kommer ni nog inte att få det lätt i framtiden. Ett förhållande utan tillit funkar inte, hur mycket man än gillar varandra. Kan han inte lita på dig nu när det efter vad du har skrivit inte finns någon verklig anledning för honom att misstro dig kommer det nog inte att bli bättre, tyvärr.