Forumet - "Problem" med penisen?

"Problem" med penisen?

393 0 22
Hejsan alla på Ungdomar.se, är nu så att jag har haft ett litet problem de senaste åren (när man måste sköta om sin penis, vilja få en tjej osv.) och de är att jag är "rädd" för att dra ner förhuden. Jag kan dra ned den ifall jag vill men de som får mig å stanna är hur man ska dra upp den, även de att jag känner mig obekväm när de kommer till att ta på den eller duscha med den nedragen. Även de att jag är orolig över att ha sex då jag inte än så länge kan dra ned den när jag har stånd. (Vet inte varit jag skulle posta detta så de blev här)
Mawns:

Varför skulle man dra ner (upp?) den?


När du börjar ha sex så förstår du det nog.

För trång förhud, grattis!
Töj töj töj eller skär av den. Det här är just vad som menas med "omskärelse med medicinsk anledning". Det är mycket vanligt. Vissa läkare anser att man bör skära bort den direkt, men mer fördelaktigt är om du försöker få det att släppa själv (dvs. töj, men inte så att det gör ont. Upprepa kontinuerligt över några veckor).

Nej, du är inte onormal för detta, du behöver inte bli deprimerad'n'stuff [smile]

Spana också in:

k1337oris:

Det är mycket vanligt. Vissa läkare anser att man bör skära bort den direkt, men mer fördelaktigt är om du försöker få det att släppa själv (dvs. töj, men inte så att det gör ont. Upprepa kontinuerligt över några veckor).


Han har helt rätt. Och skulle det fortsätta att vara ett problem så ska du besöka läkaren, de fixar det. Trång förhud är inget ovanligt, det är bara det att man inte pratar om det...
UniX:

Tja mitt problem i sig är att jag inte vet hur man ska dra tillbacks den och även att inte kunna dra ned den när jag har stånd.


Jag förstår fortfarande inte hur du menar eftersom att du skriver "ner" och "upp", så det kan ju betyda vilket håll som helst, beroende på hur man ser på det.

Har du svårt att dra förhuden så att den täcker ollonet eller har du svårt för att dra bak förhuden så att ollonet syns?