Forumet - "RASISM" "HEN" konstigt att det bara är stockholmare som ens bryr sig???????????????? förfan

"RASISM" "HEN" konstigt att det bara är stockholmare som ens bryr sig???????????????? förfan

493 0 146
vad i helvete?
JAHA nu klipps delar av tomteverkstaden, som visas på julafton, bort?????????????? SVERIGE CENSURERAS BIT FÖR BIT [cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]

Jag blir så JÄVLA trött på alla dessa människor som ska överanalysera sånt här, tycka att berättelser och filmer från 30-talet typ(!!!!!!!!!!) ska tas bort! Vi VET JU ALLA att det var en annan tid då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GAHHHHHHHH könsneutralisering VART JAG ÄN GÅR OCKSÅ[cry][cry][cry][cry][cry]
Paseo:

vet du va jag delar dina tankarjag är lite rädd för samhälletdu vet sådär när man står utanför å ser hur dumma alla där inne ärja det är skrämmandemen du borde inte bli såhär upprörd för det är jobbigtjag o du kan lyssna på en bra låt ist å veta att vi iaf har varandraalla är inte domma


men jag blir ju ledsen

blir inte förvånad om jorden går under den 21a, alla människor är så jävla dumma så de förtjänar inte vår vackra tellus

Spana också in:

Budolicious:

Nu är det ju för fan inte "Sverige" som censurerar detta. Utan Disney själva som klipper bort det i sin nya version.


äh!!!!!!
jag menar inte bara just tomteverkstaden, liksom astrid lingren anses ju också vara rasistisk och vi känner ju alla till tintin-grejen???????
Paseo:

bli inte ledsendu vet ju hur stor elvis blev, dom som levde under hans karriärs början sa ju att han va en fara för ungdomar o en skamvart finns dom människorna nu? mmmm dom finns inte allsdå va det en jättestor grejså ja verkligheten kmr komma ikapp så småningom oroa dig inte


du är så klok[love][love][love][love]
Ang: serier och grejer. Könsneutralitet uppskattar jag [wink]
Orka ändra förfluten historia till något det inte är. Tycker det är extremt löjligt att ändra på typ julaftonprogrammen - inte för att jag kollar på det eller ens bryr mig om att det finns, men är fett störigt att ba: åhhh buhu lite religion som då sågs på det sättet blir drivet med, buhu eller typ buhu svarta sågs som sämre!!!!! ja, det har varit så! Varför censurera förflutet?! Är hemskt fånigt.

Och inte FAN gör det något åt kvinnliga stereotypa roller som visas _konstant_ i TV?! Nej såklart, så fort det gäller kön spelar det ingen roll men patriarkala religioner är såååå viktiga att censurera historiskt förtryck.
g*nus:

Ang: serier och grejer. Könsneutralitet uppskattar jag Orka ändra förfluten historia till något det inte är. Tycker det är extremt löjligt att ändra på typ julaftonprogrammen - inte för att jag kollar på det eller ens bryr mig om att det finns, men är fett störigt att ba: åhhh buhu lite religion som då sågs på det sättet blir drivet med, buhu eller typ buhu svarta sågs som sämre!!!!! ja, det har varit så! Varför censurera förflutet?! Är hemskt fånigt.Och inte FAN gör det något åt kvinnliga stereotypa roller som visas _konstant_ i TV?! Nej såklart, så fort det gäller kön spelar det ingen roll men patriarkala religioner är såååå viktiga att censurera historiskt förtryck.


[love][love][love][love][love] håller med!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [love][love][love][love]
solklart:

vad i helvete?


Image

Jag blir så jävla trött på dumma jävla idioter som får för sig att "vår kultur" är hotad bara för att man klipper bort nidbilder (som redan har varit bortklippta stora delar av 70-80-talet).

Jävla brunskjortor springer omkring och får folk att tro att vår kultur är i fara, vilken jävla kultur undrar jag?

Trådstartaren borde fan krypa under en jävla sten så man slipper ännu en pantad jävla Don Quijote. Dumma fanstyg.
Nachac:

Du, vem annars.


nej, jag är EMOT de vita, kränkta män som har tagit dessa beslut
du fattar tydligen ingenting

Rävpojken:

Varför var du tvungen att citera mig om du inte har något att säga mig?


du skrev "kunde inte bry mig mindre om något", varför skrev du ens det om du inte bryr dig? så jävla onödigt det med