Forumet - "Svara på signaler"

"Svara på signaler"

438 0 24
Right.
Dags att få bukt på min absoluta okunnighet inom ämnet.
Jag är 17 år och är nu inne på mitt 4:e år av att åka buss till & från skolan.
2 gånger har det hänt att en tjej har satt sig bredvid mig som jag, baserat på hennes betéende, har varit mer eller mindre intresserad av mig.

Innan jag skriver mer utförligt vad som hände exakt så ska ni veta att jag inte är en blåst idiot, jag är helt enkelt socialt handikappad(vilket jag tamigfan ska få bukt på), vilket leder till att jag har väldigt svårt med att ta kontakt med en tjej jag inte förr pratat med. Jag kan inte "ta första steget", om man säger så.

Tjej 1: Hon var rätt på. Satte sig bredvid mig och drog upp knäna och lutade hela sig mot mig. Jag, som jag alltid gör, fick panik och stirrade ut genom fönstret ända tills hon gick av, rörde mig inte mer än vad som behövs för att andas.

Tjej 2: Detta var rätt nyligen, och också vad som fick mig att både registrera mig här och skapa denna tråden. Satt som vanligt på bussen hem, en resa som tar drygt en timme, när en tjej satte sig bredvid mig efter ungefär en halvtimme. Nån minut efter hon satt sig bredvid mig så hoppade hon in en bit på sätet mot mig, en stund senade makade hon sig ännu längre in mot mig tills hennes arm var pressad mot min. Jag frös, som vanligt, och skrek i huvudet "WAT DO?" resten av resan tills jag skulle av. Efter drygt 15 minuter av att jag inte gjort ett piss för att svara detta, som jag bara antog var något av en "signal", rätta mig om jag har fel, makade hon sig bort från mig igen och la armarna i kors.

Detta är patetiskt och kan inte fortsätta, jag måste lära mig lite sociala färdigheter.
Så, vad ska man egentligen göra i en sån här situation?
Tanken slog mig mer än en gång i scenario 2 att vända mig mot henne, försöka få en snabb ögonkontakt och le lite och sedan vända mig mot fönstret igen. Men, som alltid, slogs jag av rädslan att hon skulle tänka "Vad fan är det där för idiot?" eller något liknande, så jag förblev stilla.

halp pls.

Spana också in:

Zaeg:

Satte sig bredvid mig och drog upp knäna och lutade hela sig mot mig.


Zaeg:

Nån minut efter hon satt sig bredvid mig så hoppade hon in en bit på sätet mot mig, en stund senade makade hon sig ännu längre in mot mig tills hennes arm var pressad mot min.


Du är en attraktiv person, antar jag?