Forumet - "Svenskar har ingen kultur"

"Svenskar har ingen kultur"

5354 0 79
Om svenskar inte har någon kultur vilka har då det? Vad anser folk vara kultur? Är vi kulturlösa? På vilket sett bidrar massimport av diverse araber och afrikaner till våran kultur eller till att vi får en kultur? Har MENA länderna någon kultur som vi gillar?

Spana också in:

Anser du att alla vita svenskar har samma kultur? Jag tror knappast jag och Jimmie Åkesson lever särskilt lika liv t.ex. Det samma gäller rika vita svenskar, jag lever knappast samma liv som dem heller och känner ingen gemenskap med dem. Jag kan identifiera mig mer med de invandrare jag gick i gymnasiet med eller har arbetat tillsammans med än med politiker och företagsägare. Ändå tycker ni nationalister att jag ska alliera mig med dessa utifrån att vi råkar dela hudfärg och vara födda innanför samma gränser? Jag förstår verkligen inte det. De parasiterar på oss arbetare och ni tycker att vi ska göra gemensam sak med dem för att skydda deras kultur och deras värderingar, äckligt. Nationalism splittrar arbetarklassen och skyddar de rikas intressen.
stereo total:

Vad i svensk kultur är du så himla rädd att förlora?


Ja till att börja med så blir etniska svenskarna färre och antalet utom-europeiska invandrare högre på lång sikt. Det innebär per automatik att svenskeheten i alla dess former försvinner. Vad har afrikaner eller araber tillfört Sverige? Är inte svenskarna och européerna framstående uppfinningsrika civilizationsbyggare som byggde och utvecklade Europa? Varför framställer feministerna svenska män som talibaner? Om ni verkligen tycker det; varför åker ni inte till Afrika och får känna och uppleva hur jävla jämnställt det är! Ni blir behandlade som honor snarare än som kvinnor!
Klart att Sverige har en kultur men det är en kultur som är väldigt influerad från andra håll. Till och med våra äldsta traditioner är ju inte ursprungligen svenska.
En lustig sak angående SD är att de ser svenska kulturen som något som måste försvaras från otäcka utländska krafter och då menar man främst Islam. Att våran svenska kultur idag är totalt amerikaniserad ses dock inte som ett hot :P Hyckleri eller?
Vad som är svenskt är olika från person till person och det förändras också med tiden. SD vill (och förutsätter) att vi alla ska identifiera oss med en väldigt omodern och trångsynt stereotyp som är väldigt främmande för de flesta av oss.
Arazoid:

sikt. Det innebär per automatik att svenskeheten i alla dess former försvinner. Vad har afrikaner eller araber tillfört Sverige? Är inte svenskarna och européerna framstående uppfinningsrika civilizationsbyggare som byggde och utvecklade Europa?


Besvarar fortfarande inte min fråga.

Arazoid:

Varför framställer feministerna svenska män som talibaner? Om ni verkligen tycker det; varför åker ni inte till Afrika och får känna och uppleva hur jävla jämnställt det är! Ni blir behandlade som honor snarare än som kvinnor!


Sluta. Bara för att det är värre i Afrika betyder det inte att vi ska nöja oss.
Finns ingen anledning till att sträva bakåt eller stagnera.
stereo total:

Sluta. Bara för att det är värre i Afrika betyder det inte att vi ska nöja oss.
Finns ingen anledning till att sträva bakåt eller stagnera.


Det har ingenting med att "nöja sig" att göra. Feminister särskiljer svenska män som talibaner/kvinnokränkare/sexister. Jag antar att allt blir bra om de vita männen förvinner och ni har de svarta afrikanerna och araberna kvar?
Arazoid:

Hurdå, genom att flytta till ett blatte område och bränna bilar och våldta under nätterna?


[shake] Vad är en blatte för dig? [shake]Det känns som att du aldrig har varit utomlands. Svenskar är i överlag ett väldigt tysta och visar inte mycket känslor.

Tex: I Spanien så är alla väldigt trevliga, dom har inga problem med att prata med människor om vad som helst. Medan här i Sverige så ska man vara så fin.

Även så är nattkulturen här värdelös.