Forumet - "Svensson" sex..

"Svensson" sex..

2967 0 37
Hej.

Jag har varit tillsammans med min tjej i 2 år nu och vi har ett generellt bra förhållande på alla sätt förutom ett... vårt sexliv.

Vi har nästan aldrig sex för hon gillar sexet "rough". Jag har inte direkt haft rough sex förr och vet inte vad jag ska göra.
Min vanliga procedur när hon/jag vill ha sex (jag är kåt, hon vill oftast bli kåt av mig för hon blir inte kåt bara sådär lite då och då.. händer väl 1 gång varje 6 månader) är att jag smeker henne över hela kroppen samtidigt som jag kysser henne överallt.. låren, magen, brösten, halsen/nacke, munnen.

Hon går inte alls igång över huvud taget och hon säger att jag bara gör de vanliga som alltid och hon tänder inte alls på de, och de slutar med att hon blir frustrerad o lägger sig o sover istället eller så blir hon arg. Det är de hon kallar "Svensson" sex... tråkigt och ömt.. hon vill ha de rough. Hon kallar mig oerfaren i sexkategorin medan hon inte är det.. kanske stämmer, jag vet inte, men hon vill samtidigt inte berätta för mig vad hon vill ha för hon vill inte vara nån "jävla sexlärare", förutom att hon vill ha det rough med det hjälper inte mig alls.

Har ni några tips vad jag kan göra för att få de rough? Jag kan inte dedär men jag vill inget hellre än att ge henne det sex hon vill ha.. på det sättet blir de både roligare och skönare för mig också.

Hjälp!
om hon vill ha "bra" sex enligt henne kanske hon skulle ta och bemödiga sig att säga vad du ska göra, istället för att vara så jävla tjejig och lägga sig och sura istället.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


man föds inte till sexguru
däremot kan man träna upp sig genom SEXPARTNERS SOM KAN KOMMUNICERA

Spana också in:

elverpigen:

om hon vill ha "bra" sex enligt henne kanske hon skulle ta och bemödiga sig att säga vad du ska göra, istället för att vara så jävla tjejig och lägga sig och sura istället.


elverpigen:

däremot kan man träna upp sig genom SEXPARTNERS SOM KAN KOMMUNICERA


wördx2
dvided:

Hon kallar mig oerfaren i sexkategorin medan hon inte är det.. kanske stämmer, jag vet inte, men hon vill samtidigt inte berätta för mig vad hon vill ha för hon vill inte vara nån "jävla sexlärare", förutom att hon vill ha det rough med det hjälper inte mig alls.


Det var inte snällt av henne. Att kommunicera och berätta hur man vill ha det är viktigt.
Hur är er relation i övrigt?
Hahaha, det måste ju svida rätt fint när din flickvän vill bli knullad hårt och förmodligen kallad slyna, men du är totalt oförmögen till att kompromissa eller pröva.

Fy fan vad tråkigt att vara tillsammans med någon som absolut inte kan tänka sig att röra sig utanför ramarna och pröva någonting nytt.

Hoppas din flickvän hittar en man riktig man som kan tillgodose hennes behov istället för någon mesig tönt.
Miceparade:

Å andra sidan, om du är väldigt tofflig och velig av dig i största allmänhet så kanske hon är trött på att alltid vara den som tar initiativ eller har mest rätt i vardagen. Hon kanske inte orkar styra ert sexliv också.


What she said

Svårt för en toffel att helt plötsligt bli hårdhänt osv för att man säger det. Det ligger i ens natur, liksom.
dvided:

vill samtidigt inte berätta för mig vad hon vill ha för hon vill inte vara nån "jävla sexlärare",


Men vilken idiot [sad] Jag tycker du ska göra slut med henne om hon inte skärper sig.


dvided:

Det är de hon kallar "Svensson" sex... tråkigt och ömt..


dvided:

Jag kan inte dedär men jag vill inget hellre än att ge henne det sex hon vill ha.. på det sättet blir de både roligare och skönare för mig också.


Hur vet du att det blir roligare och skönare för dig? Visst, som det är nu blir det ju bara problem, för att hon surar, men hur vill DU ha det? Du kanske egentligen tycker om när det är ömt, men det går inte med henne?
Jag tror det är väldigt svårt att vara rough i sängen om det inte är någonting man speciellt tänder på. Låsas vara rough? det blir ju inte heller bra.
Jag tycker att det är rätt elakt av din tjej att ställa krav men inte berätta vad du ska göra för att göra henne nöjd. Om hon nu vet vad hon vill ha är det ju bara dumt att tiga.