Forumet - "Sverige inget paradis"

"Sverige inget paradis"

544 0 9
Man skäms verkligen.

http://www.nvp.se/Nacka/Na​​​​​​​​cka/Sverige-inget-paradis/

:

”Sverige är inget paradis”

Nacka 11:58 | 18 oktober Efter de många stölderna har den kinesiska ambassaden gått ut med en varning till sina landsmän.

– Det är en varning i stil med vad man brukar använda när det är en katastrofsituation. Så det är mycket allvarligt.

Det säger John Hamben, vice ordförande i Kinesiska riksförbundet i Sverige. Han har i möten med ambassaden försökt tona ner saken och påtalat att det rör sig om isolerade fall.

– Samtidigt kan man förstå reaktionen. Det har blivit en sådan dramatisk ökning, och polisen har inte gett bra gensvar. Därför man velat göra det här.

Varningen har gått ut till alla kinesiska turister i landet och är förhållandevis nyanserad. Bland annat skriver man att stölder är mycket vanliga och att ”Sverige inte är ett paradis”.

– Det är ett faktum att Kina har betraktat Sverige som världens tryggaste land, säger John Hamben.

Varför är det just kinesiska turister som drabbats?
– Kinesiska turister är kända för att ha mycket kontanter på sig. Det är inte ovanligt att man tar med sig femtusen dollar per person när man reser utomlands.

Vem är den bestulne guvernören?
– Han har ett stort nätverk och kan nå många personer. Den här gången var det ett tv-team som följde med honom. De blev av med sin utrustning.

Vad tycker du att polisen ska göra?
– Det är inte så svårt. Man genomför en spaningsinsats, och gör tillslag. Vi är beredda att hjälpa till på alla sätt.


Tänker ni kalla kineserna för rasister nu? Blev ni upplysta av den här vetskapen?

Man förstår i alla fall varför Kina köpte Volvo, de ser Sverige som förlorad och försöker bara rädda det som räddas kan. Kineserna fattar ju själva att de svenska representanterna ljuger för sig själva i sin PK-bubbla om att det endast rör sig om "isolerade fall".

Spana också in: