Forumet - "Vad har jag fått för intryck av dig?" - trådarna

"Vad har jag fått för intryck av dig?" - trådarna

12349 1 293
Ja, vad har jag fått för intryck av dig genom det som skrivits ute på forumet?

Ovanstående trend som försiggick här för ett tag sedan var intressant och det vore kul om den inleddes igen. Därför startar jag en egen tråd i förhoppningen att andra gör detsamma eller bumpar upp sina gamla.

Varsågoda och gör så.

Skriver ni här så talar jag om vilket intryck jag har fått av er genom det ni skrivit ute på forumet. Alltid har jag fått något intryck.

EDIT OBSERVERA REGLERNA: Jag svarar när jag känner mig inspirerad, dvs när jag behöver tidsfördriv, inte annars[no-no]

Spana också in:

oatsreuvaue:

Aa vad tycker du? [blush]


Jag har nyligen börjat lägga märke till dig så jag kan inte tycka så mycket. Men av det jag sett så tycks du vara lugn och snäll och prata på ett respektfullt sätt och det ger ett bra intryck. Du har dessutom lockigt hår!

lillkuken:

btw jag är h*n som diskuterade feminism eller nåt med dig och du tyckte att jag hade förlorat och du troddde att jag ogillade dig pga det[crazy]


Ja, jag fick för mig att du blev sur och ogillade mig pga detta och därför kände jag mig själv också obekväm med dig, men antagligen var detta en överdrift och något man bör glömma. Man får för sig sådant ibland. Annars har jag väl ingen direkt uppfattning: du är från Colombia (?), talar mycket på Tiny och tycks ha en avslappnad attityd, vilket är skönt.
malber:

nyfiken!


Jag har lagt märke till dina bilder och sett dig skriva om dina relationer. Det är vackra bilder och du tycks ha komplicerade relationer. Jag har fått ett intryck av att du är känslig som person, och det är positivt.

Storchen84:

Har du fått något annat än negativa intryck om mig?


Det enda intryck jag har fått av dig är att du avslutar dina inlägg med ett "[love]". Det ger ett intryck av att du har svårt att tillåta dig att ta något av vad folk säger seriöst, kanske som en slags försvarsmekanism, kanske på grund av cynism. Jag vet inte, vi har i princip aldrig talat, och jag bedömer efter min egen erfarenhet av folk, inte andras.

Paseo:

ok vad har du för intryck hihi ska skapa en tråd också


Du talar mycket på Tiny, och här, och har dessutom gjort ett klipp om vad du tyckte om olika umare på Youtube - ungefär som denna tråd, fast där. Den var underhållande, och du har en oväntat röst! Jag tycker om ditt färgstarka sätt att uttrycka dig genom smink och hår och kläder och jag tycker om att du gillar att lära dig saker.

passaro:

Shoot!


Ja, du är en um-veteran, en oldie, som jag uppfattar dig. Jag var klart medveten om dig långt innan vi började tala med varandra. Du delar mitt intresse för historia och jag tror att du är kapabel till betydligt mer debatterande och resonerande om du inte hade, misstänker jag, tröttnat på detta och blivit cynisk och resignerad vad den saken angår. Med tanke på delade intressen tror jag nog att vi kunde föra intressanta samtal om vi diskuterade någon gång.
Nintendo:

Visst


Jag har inte sett dig skriva så mycket, och jag tror att det beror på att du var aktiv innan jag blev det och nu är så känd att du så att säga inte behöver skriva så mycket, för du tycks känna många här. Om jag minns rätt är du Gugges bff, och om jag minns rätt gav du mig din röst som UMS debattör 2011, med en fin motivering dessutom. Har något ytterst vagt minne om att vi ska ha debatterat i en tråd som spårat ur någon gång då jag just börjat skriva här, men jag kan inte minnas om vad. Jag tycker mig ha uppfattat att du är en vidsynt och väldigt fördomsfri person i ditt privatliv.

Simi:

SLÅ MIG


Ja, Semi; jag låter mig inte ofta imponeras av folk, men i det här fallet måste jag trots allt medge att du har imponerat på mig med ditt sätt att handskas med språk. Du kan hantera ord mycket skickligt, det framgår nästan varje gång jag ser dig skriva, och jag har svårt att glömma tråden där du gav råd om ett bloggnamn. Den fick mig att skratta, dessutom genom ren verbal förmåga och, ja, jag får helt enkelt medge och erkänna mig vara imponerad av den förmågan, varken mer eller mindre, så till den grad att jag rentav uttryckte besvikelse då du avreggade som Semi, vilket jag inte hade väntat mig av mig själv. Jag tror nog att jag indirekt erkänner ovan att du nog är intelligent också. Du tycks ha en stark integritet och jag tror att du har lika svårt att imponeras som jag själv.

KSENIA:

FASAN SÅ FANNS DET DENNA OCKSÅ, VILL VETAAAARGH! MIGMIGMIG


Jag tycker mig minnas att folk i dessa trådar vanligen bara svarar dig att de tycker att du är snygg. Det tror jag att du är tämligen trött på och liknöjd inför, och det är inte vad jag ofta brukar säga.

Då jag ser dina inlägg brukar jag visserligen oftast bara konstatera att de är skrivna i kaps, snarare än innehållet. Men jag tvivlar inte på att du är en intelligent människa som just därför resignerat ganska mycket inför folk i allmänhet och har svårt att orka debattera med dem. Din medkänsla och känsla för ansvar har du dock inte övergivit - jag minns hur du alldeles nyligen tillrättavisade en annan användare när du tyckte dig se mobbingtendenser. Det ingav respekt.

nubbie:

Undrar också!

Funderade på att göra en sån här tråd men det känns som att det blir så väldans mycket jobb, orkar man?


Du ska absolut starta en. Det blir inte mycket jobb om man klart säger vad som gäller - jag säger tydligt ovan att jag skriver när jag behöver tidsfördriv, inte annars.

Jag har känsla av att du är en sk oldie som har lärt känna många här och inte behöver säga så mycket numera för att bli igenkänd av alla. Jag har träffat dig i forumlekarna den senaste tiden och på så sätt lagt märke till dig. Du verkar lekfull och rolig att umgås med och du gav mig en skrämmande kommentar i en forumlek ;)

Storchen84:

Fast det började med ett ganska snabbt misslyckat försök att sprida lite kärlek eftersom det är så många hat-(läs:rasism)spridare i politik-forumet eller var dom nu hänger.


Det var vackert tänkt och höjer mig tanke om dig.
mynona:

- jag säger tydligt ovan att jag skriver när jag behöver tidsfördriv, inte annars.


Det gjorde inte jag [sad]. Hoppas att folk missar min tråd.

mynona:

Jag har känsla av att du är en sk oldie


Har bara funnits på um i ett år!

mynona:

skrämmande kommentar i en forumlek ;)


Hehehe [blush] förlåt.