Forumet - "Väldigt få svenska killar som våldtar"

"Väldigt få svenska killar som våldtar"

3583 0 176
Om ni någon gång har tråkigt och vill få ett riktigt gott skratt så tipsar jag er om att svänga in på Nordisk.nu och läsa lite. Det är patetiskt hur otroligt hjärntvättade och efterblivna människorna är och jag tycker det är otroligt synd att de väljer att skämma ut Sverige.

http://www.nordisk.nu/showthread.php?t=2589

Jag citerar:
"Följ inte med främmande killar hem på första träffen, ni vet inte vad det är för en kille. Visst är det väldigt få svenska killar som våldtar, chansen är mycket liten, men den finns där ändå."

"Det här säger ju sig själv: UNDVIK RASFRÄMLINGAR!"

"Det är många många gånger större chans att du blir våldtagen av en invandrare, överfall eller någon du känner, än av en svensk."

Och nu ställer jag frågan till dig - håller du med dem? Jag kan lugnt säga att de har mer än fel och ibland så undrar jag om de bor under en sten.

Vadå det är VÄLDIGT FÅ svenskar som våldtar? Skitsnack! Jag vet väldigt många som råkat illa ut av både svenskar och invandrare. Varför målar de upp svenskar som oskyldiga små lamm? Jag är själv svensk men inte fan är jag dum i huvudet för det!

Jag har träffat idioter som kommer från ett annat land, jag har träffat människor som är alldeles underbara från ett annat land, jag har träffat idioter som är svenskar och jag har träffat underbara svenskar. Saker har hänt både mig och min omgivning men inte fan är det pga att personen har en annan bakrund.

Och värre blir det inte när de hjärntvättar sina barn att aldrig någonsin få umgås med barn med en annan bakrund. De borde inte få ha barn överhuvudtaget. Hat löser inte våra problem utan gör de bara värre.Diskutera.

Spana också in:

Norrlänningar begår flest våldtäkter i Sverige, dem borde vi göra något åt!

De jag känner som blivit våldtagna har alla blivit det av svenskar, oftast sina egna pojkvänner. Hade även om kompis tidigare som jag fick reda på att han begått våldtäkt flera gånger, han var också helsvensk.

Det är precis lika stor risk att bli våldtagen oavsett vilket land våldtäktsmannen kommer ifrån. Det är nog egentligen större risk i samhällen där kvinnor framställs som sexobjekt.
Konsumtionshets:

De jag känner som blivit våldtagna har alla blivit det av svenskar,


Ju grövre brott, desto större andel av de anmälda brotten har begåtts av invandrare, visade exempelvis den senaste större undersökningen från Brottsförebyggande rådet 1996, som bygger på data från 1985–1989.
Det brott där invandrare är mest överrepresenterade är våldtäkt:
Jerzy Sarnecki, professor i kriminologi i Stockholm.
Foto: ANDREAS HILLERGREN

Svenskar som lever under samma villkor har precis lika allvarliga problem
9 invandrare av 10 000 jämfört med 2 svenskar av 10 000 registreras för våldtäkt. Överrepresentationen är därmed 4,5 gånger.
För samtliga anmälda brott är invandrare dubbelt överrepresenterade.
Det finns även skillnader mellan olika invandrargrupper.
För våldtäkt under perioden 1985–1989 är överrepresentationen störst för medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisen. Följt av Italien och Irak.


http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0003/13/dokument.html

Men det är ju självklart dina egna upplevelser som vi ska lita på?
Rodja:

9 invandrare av 10 000 jämfört med 2 svenskar av 10 000 registreras för våldtäkt


De som inte anmäldes då? Tänk om det är ett stort nummer av Svenska Våldtäcksmän som inte har blivit anmälda/gripna (för lite bevis osv)?

Man kan inte veta exaakt, visste man exakta nummer då skulle det säkert stå : Svenska våldtäcksmän 9 av 10.000.

Man ska vara logisk serru [y]
Angelize:

Statistiken säger att det är mer invandrare som våldtar om jag inte har fel


Njaej.
Statistiken säger att invandrare har större benägenhet att vara misstänka för våldtäkt, men över hälften av våldtäkterna begås av svenskar (då vi är fler).
Dock är det större skillnad mellan överklass - arbetarklass och kvinna - man än vad det är invandrare - svensk.
Rodja:

Men det är ju självklart dina egna upplevelser som vi ska lita på?


Tråden handlade i huvudsak inte om utifall invandrare begår fler våldtäkter, utan om "väldigt få svenska killar våldtar". Nu är det ju väldigt få killar öht som våldtar, men men.
Sedan är en sak man ska vara medveten om, och som också omnämns i rapporten, att en viss statistisk snedfördelning kan uppkomma helt enkelt på grund av att det är lättare att identifiera en invandrare än en svensk på grund av avvikande utseende. Nu är det ju enkelt att se att invandrare oftare våldtar än svenskar - men skillnaden är mindre än skillnaden mellan överklass och arbetarklass (eller om man vill uttrycka det lite finare, mellan folk från olika socioekonomisk bakgrund) och väldigt mycket mindre än skillnaden mellan män och kvinnor. Även i dessa fall kan man dock se att det kan tänkas finnas en snedfördelning i statistiken av liknande skäl som ovan.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


fistforfight:

De intressanta är ju inte att invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken utan varför dem är det..Eller är jag fel ute? [confused]


En väldigt bra poäng, då det är enkelt att fastslå att invandrare är överrepresenterade. Men som sagt - invandrare är i större utsträckning lågutbildade och män, två faktorer som gör oerhört stor skillnad. Efter en sådan standardiseringen är skillnaden mellan svenskar och invandrare mycket mindre, även om den finns där. Så det är denna kvarvarande, mindre skillnad som är den relevanta för sammanhanget.