Forumet - "Vem fan är det?"

"Vem fan är det?"

336 0 14
Har du någonsin tittat på din MSN-lista, gått igenom kontakterna i din mobiltelefon eller liknande för att se en o annan som får dig att undra "vem fan är det?" och du bara inte har en aning?

Grattis, då är du kanske som mig (fast det egentligen är en dålig sak). Jag är en samlare. Jag slänger inget. Jag tar inte bort folk från MSN eller mobilen som jag slutat prata med för flera år sedan. Jag tar inte bort musik jag inte lyssnar på eller filmer jag inte tittar på.

Ibland kan det vara roligt för att det kan bidra till nostalgitrippar. Men bara dom gånger man kommer ihåg vem personen är[bigsmile][blush]

Rensar du bland dina kontakter regelbundet?

[love]

Spana också in:

Brukar hända mig när folk hälsar på mig på stan. Och på släktträffar. Och i min mobil. Och i mina mailkontakter. Och på um-träffar. Och när folk skickar pm till mig på um (fast det visar sig nästan alltid vara någon som är sur för att jag varnat dem eller nåt). Och på msn.

Jag är dålig på att komma ihåg namn. Och ansikten.
mediakatt:

Brukar hända mig när folk hälsar på mig på stan


hahahah fan va random det verkar. Fast det är väl bra, då känner du dig som en kändis. Folk känner igen dig, du har ingen aning om vem dom är ;D

Värst vad folk var negativa till att INTE rensa då ^^

Nintendos BFF:

särskilt på fb också


fb är nog det enda stället jag har "städat", jag addar bara irl-vänner. Eller nästan. Jag har nog en som jag aldrig träffat irl... Kanske.

Roligaste MSN-kontakterna är nog "spammare" från den gamla MSN-tiden, då man kunde ställa in att vem som helst kunde adda en, och jag hade den inställningen o blev jämnt addad o fick massa reklam eller... snarare viruslänkar var det nog. Dom finns kvar på min lista[tired]orkar inte ta bort[zzz]

[love]
Storchen84:

fb är nog det enda stället jag har "städat", jag addar bara irl-vänner. Eller nästan. Jag har nog en som jag aldrig träffat irl... Kanske.


Du har ju postorderhoran som vän där [no-no]Jag rensarrensarrensar. Men jag har en på msn som jag inte har riktig koll på, men den är lite skojig.