Forumet - "Vi serverar inte ekologisk mat i skolan för det är för dyrt" "Vi satsar inte på miljövänliga alternativ för d

"Vi serverar inte ekologisk mat i skolan för det är för dyrt" "Vi satsar inte på miljövänliga alternativ för d

712 0 24
Vad är det för jävla resonemang egentligen? Hur kan man ens tänka tanken att välja profit framför att rädda världen? Ska profit vara viktigare än världens öde?

Ibland undrar man hur aliansenäcklen tänker... Att de dessutom bor i slott hela bunten och slänger oxfilé till sina hundar gör mig spyfärdig, samtidigt som de tar bort förmögenhetsskatter för att tjäna mer profit till bekostnad av den vanliga människan.

Så snälla, rösta INTE borgerligt i nästa val. De har lyckats förstöra så mycket på mindre än 4 år om de får 4 år till kommer världen se ut så här:

Ett stort brinnande hål i marken. Runt hålet står det män med monokel och höga hattar och tittar ner i avgrunden. I avgrunden finns alla "vanliga" människor, och mnnen med höga hattar tittar ner och skrattar samtidigt som de står brevid en automat. På automaten står det "lägg en krona här för att stänga avgrunden för att hindra världen från att gå under" men männen i höga hattar skrattar samtidigt som de snyter sig med tusenlappar.


Så det är min framtidsvision, så rösta inte borgerligt [cheers]

Spana också in:

Autokrat:

Ja för skolbespisningen var ju så annorlunda under Sossarna? [bigcheers]


Om du läser texten så ser du att det handlar om mer än "skolbespisningen".

Dom har förstört hela samhället, de enda de lyckats med är att förstöa för vanliga människor och gjort dom som redan är rika ännu rikare. De tänker bara på profit och inte på kärlek.
Autokrat:

Haha nu vet jag att du trollar, för sossarna var inte annorlunda.


Reinfeldt har tagigt bort förmögenhetsskatten vilket bara gynnar de rika men sabbar jättemycket för de fattiga.

Moderatsvinen har infört FRA och ipred och de har ökat klyftorna i samhället. De har skapat en mer orättvis, hård och kärlekslös vardag än den som var under Sosseregimen (som också var rätt kass).