Forumet - R.I.P Dolly

R.I.P Dolly

433 0 41
Fick höra att en av mina hästar, Dolly har dött.. Av kolik.. idag
:( <3
Blev asa ledsen :((
Någon mer som förlorat något djur ni verkligen älskat? lägg gärna upp en bild om ni har.( har förlorat många djur men aldrig en häst..)

här e två filmer på henne( och det är inte jag som rider henne, det är min kompis på den videon . Jag rider min ena andra häst Figaro som går bakom ):http://www.youtube.com/watch?v=A2zW4zL8ZuM&feature=channel

ÄNDRAT 2010-01-10 13:06


ÄNDRAT 2010-01-10 13:07

Spana också in:

Tråkigt [sad] Har förlorat en hund och en katt men man kommer över det ganska snabbt. Brukar kännas som de är på semester. När katten dog var det värre för då fick jag lov att säga hejdå till honom i buren innan han skulle åka och avlivas. Min hund dog när jag var bortrest, det kändes rätt hemskt att inte fått säga ett riktigt hejdå men ändå mer okej. Men var glad att dina andra hästar fortfarande är i liv och mår bra! Ingen som kan ersätta din andra såklart men så att du inte gräver ner dig och blir skitdeppig
Emmaahh96:

Dolly


Fin häst.

HelylleHerman:

Personen som körde över den hade smitit, det aset


Argh hatar sådana idioter.

OnT: Flera katter, två kaniner, en hamster, höns och ett och annat lamm.
Eftersom vi haft katter som levt utomhus större delen av mitt liv så får man tyvärr räkna med att de skadas eller försvinner.

Ena kaninen rymde, andra dog av ålder- blev inte speciellt ledsen.
Hamstern blev sjuk och jag var mer ledsen innan den dog eftersom den led.
Hönsen blev tagna av räven. Mest tråkigt
Lamm, vi hade får, sådant händer.
Katterna... gråter i flera dagar varje gång en katt dör. De är mina bästisar. Senast var i våras då vi hittade en av katterna (inte den mest kamratliga av dem men ändå) i ladugården. Han låg och flämtade och när vi gav honom vatten och mat så kräktes han upp det igen och gnydde. Usch. Pappa fick avliva honom. Misstänker att han blivit påkörd och sedan släpat sig in i ladugården för skydd.
En jävla massa katter, en hund, en gris, höns och tuppar, kaniner och sen hade min syrra ett marsvin.

Skilde bara ett halvår mellan hunden och den senaste katten.

Hunden hade varit sjuk en längre tid, hade ont hela tiden, kunde inte stå och när han låg ner låg han bara och gnydde, så därför fick vi beställa en tid för avlivning till slut. Vi hade ju hoppats att han skulle dö av sig själv, men när han inte gjorde det så fanns det inte så mycket att göra. Det var mest jobbigt av allt eftersom vi hade haft honom sedan han var 3 år och passat honom flera gånger innan dess.

Katten, som var bror till den katt vi har nu, försvann en morgon ett halvår senare. Vi letade i princip överallt och satte upp en massa lappar på en massa orter runtomkring där vi bor och det var några som hörde av sig, men det visade sig hela tiden vara fel katt. Allt eftersom månaderna gick, så minskade ju chanserna att han skulle komma tillbaka. 11 månader senare, när vi rev det gamla hönshuset pga att vi skulle byta brunnsystem i trädgården så hittade vi honom död i en grop där under. Han var i stort sett bara skinn och ben. Detta var dock ändå skönt på ett sätt, eftersom det blev ett avslut på det hela och vi fick veta vad som hade hänt, även om man innerst inne hoppades att man skulle få se honom i livet igen.