Forumet - Råd inför konsert?

Råd inför konsert?

5421 1 13
Tråden har 13 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

Du bör alltid ha öronproppar. Ta heller aldrig ut dem när musiken spelas, då kan dina öron skadas ännu mer eftersom det blir en större chock då. Ha även med vatten i kanske en ryggsäck eller nåt, man blir så förbaskad törstig, fast det beror ju på. :) 
Nu låter ju Kent som ett ganska snällt band, men på vissa konserter känner vissa för att mosha/Wall of death. Jag trodde bara det var på thrash metal- konserter men man kan aldrig riktigt veta när det sker. Om det skulle vara ett sånt band, stå inte i mitten eller längst fram om du är rädd/känslig osv. Men jag tror inte de som är fan av Kent brukar göra så... :) ha det så kul! 
Natthimmel
Beror på om det är en stor konsert, om så är så försök att inte vara "mitt i smeten" mycket trängsel, knuffar och så då va... Och som du redan tänkt på så är det bra att "stå långt bak"för hörseln. 
  Just nu så är det kanske inte så farligt varmt (beror på vart) men du skrev i sommar) och då blir det ofta väldans varmt så tänk på det.

Ha det så roligt så mycket som möjligt! Mycket glad
Volymen i Sverige är rätt låg så skulle säga att hörselskydd inte är nödvändigt om man inte är väldigt rädd om sin hörsel. Utomlands däremot så bör man definitivt ha det. Skulle börja med att ställa mig långt bak och röra mig inåt ifall så behagas. Inte så mycket annat att tänka på förutom släpp LOSS, dansa som INGEN ser dig och ha jävligt kul.