Forumet - råd. Ska man gratulera sitt ex på födelsedagen?

råd. Ska man gratulera sitt ex på födelsedagen?

2866 0 32
Hej min historia finns att läsa på https://www.flashback.info/showthread.php?t=957283 och min fråga är nu den att exet dumpa mig för 1 månad sen och hon fyller år den 29augusti. Ska man skicka ett sms och skriva grattis eller ska man inte göra de. på ett sätt vill jag göra de då hon betyder så mycket för mig.

Men å andra sidan har hon redan bytt nr med en kille på krogen och dansat natten lång som hon själv beskrev det.Varför hon ens berätta det för mig är ju en gåta isäg.

Fråga henne varför hon gjorde de och det visste hon inte? Då fråga jag dum som man är om hon ville göra något med han då sa hon neeeej för han hade frågat om han fick kyssa henne men hon sa nej.

Sen hur mycke sanning det ligger i de för man nog tolka lite själv. Men varför ha sms och tel kontakt om att träffas om man inte är intresserad för hon sa att han inte var snygg? och det gör mig så jävla förbannad så då har jag ingen lust att skicka ett för det känns som om våra 3 år inte betyde ett skit för henne.

Å andra sidan kanske hon blir besviken på mig ifall jag inte skickar ett grattis sms. Men å andra sidan så fyller jag år 3 dagar senare och tänk om jag skickar ett sms och inte hon? eller hon skickar ett till mig men att jag aldrig skicka till henne för då skulle jag få dåligt samvete. hon kanske förväntar sig ett sms ifrån mig?
=( usch hur ska jag göra ? tacksam för svar
Tänk inte så förbannat mycket.

Vad var din första tanke i sammanhanget? Eftersom du funderar på att skicka så var förmodligen din första tanke just det och den första tanken är oftast den rätta.

För övrigt lär hon ju inte bli sur om du skickar direkt. Låt inte krystade intriger hindra dig från att visa uppskattning för dem du tycker om.

Spana också in:

conny1985:

å


Är ju trevligt om ni kan vara vänner och hålla kontakten. Eventuellt kanske ni till och med blir tillsammans igen.
Tycker du ska ringa och gratta. Ett enkelt vänskapligt samtal bara.
Om hon inte besvarar gesten så är det hon som är dum och inte du som ska känna dig dum.
Mark my swords:

Läste din FB-tråd. Ni har ju sagt upp kontakten. Så nej. Fortsätt i spåret som du har stakat ut.


ja hon vill ju inte vara min vän det har hon ju sagt , men å andra sidan känns det endå lite dumt att bara skita i , men det är ju endå så hon vill ha de . menar man skickar ju inte sms till nån som inte vill vara ens vän
conny1985:

fast hur vet du att ja inte har något att hämta ? vet man väl aldrig


conny1985:

ja hon vill ju inte vara min vän det har hon ju sagt


Macktorsken:

Hon dumpade dig ju!


Macktorsken:

Plus vill hon inte vara din kompis


För en gång skull så har en tjej varit tydlig. Hon vill inte vara din vän. Glöm.