Forumet - Räcker min kukstorlek för framtida ligg?

Räcker min kukstorlek för framtida ligg?

4523 0 20

Spana också in:

Genomsnittskuken är 13,12 cm lång och då är den mätt med linjalen intryckt mot blygdbenet. 14 cm är alltså längre än genomsnittet och då har du kanske inte ens pressat in linjalen. Dessutom är du bara 14 år och kuken kan växa tills ca 20-års ålder. Var därför nöjd med din kuk, den är allt annat än liten. 

När jag var 14 hade jag också en kuk på ca 14 cm. Nu när den är färdigväxt är den ca 17 cm lång om man mäter från blygdbenet  och ca 16 cm lång om man inte pressar in linjalen. Kasnke hamnar du någon stans där också om 6 år när du får se resultatet.

123fendas:
Jag har förändrats mycket sedan 11 februari. Jag är fortfarande ledsen, men på ett annat sätt. Jag har insett att jag vill att en tjej ska gilla mig för den jag är, vilket verkar omöjligt. Jag har dåligt självförtroende och social ångest. Och jag var kär i en 24-årig kroatisk kvinna som inte gillade mig; jag vet inte om jag kan bli kär i någon annan.
Alltså I feel you man, jag har själv gillat 5 andra tjejer i mitt liv och sagt hur jag känner för dem men har ändå inte blivit besvarad. Vissa tjejer jag har pratar lite med om just sånt här snackar alltid om att: ” men det är ju bara utseendet som räknas, och så länge man älskar sin partner”. Yeah right, var är alla tjejer då? Hade de inte gått på utseendet så hade de funnits där, men det gör de inte. Jag kan stolt säga att jag är den snällaste killen som några av de tjejer jag har träffat, de känner. Det duger ändå inte.