Forumet - Rädd att jag är gravid

Rädd att jag är gravid

692 1 6
Igår förlorade jag oskulden med en mycket äldre, erfaren kille. Han hade ingen kondom och jag tar inte p-piller, sa åt honom att inte komma i mig och det gjorde han inte men vet ju att man kan bli gravid av försatsen också.. Ska ha min mens om 3-4 dagar tror jag, alldeles i början på augusti i alla fall, är jättedålig på att komma ihåg när jag haft min mens senast och glömmer alltid bort att skriva upp det eller använda min mensdagbok i telefonen haha. Vet ju att det finns en risk att jag kan bli gravid men jag undrar om risken är stor? Har ingen aning om när man lättast blir gravid osv. Om min mens nu inte dyker upp, när borde jag ta ett graviditetstest, alltså hur många dagar måste det ta innan man kan kolla om man är gravid?
Är så jäkla orolig, ångrar verkligen att vi inte använde kondom.. Är väldigt ung, har legat med en så många år äldre kille än mig..
Och om det skulle vara så att jag är gravid, kan jag gå till ungdomsmottagningen utan att mina föräldrar får veta om att jag är gravid? Måste mina föräldrar få veta om att jag gör abort (alltså om jag nu skulle vara gravid)? Och säg inte att det är bäst att berätta för mina föräldrar om jag nu skulle vara gravid, för det är inget alternativ, har otroligt speciella föräldrar, tänker dock inte gå in på hur dom är ''speciella'', men det är inget alternativ i alla fall.

Är otroligt orolig just nu, hoppas att någon kan hjälpa mig. Tack på förhand.

Kommentarer (2)

  1. jo det ska jag absolut göra.

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Alltså det spelar ju egentligen ingen roll hur stor risken är, den finns ju fortfarande och du bör testa dig oavsett. Dessutom kan du få blödningar i flera månader även om du är gravid, så det är ju heller ingen hundraprocentig indikator. Om din mens är regelbunden är du förmodligen inte gravid, eftersom att din ägglossning den här månaden redan passerat, men säker kan man aldrig vara. 
För övrigt väldigt ansvarslöst av killen att ligga med en yngre tjej utan att se till att använda skydd.
Ångrar du sexet med?

Man kan som sagt bli gravid av föresatsen med om man har otur och svårt att säga "hur stor risken är". Det kommer inte hjälpa dig heller eftersom att risken finns.. Köp ett graviditetstest på apoteket? 

Lite information: http://www.1177.se/Fakta-och-rad/Undersokningar/Graviditetstest-pa-MVC/

Jag tror verkligen inte att man måste berätta något för föräldrar, inte ens om du måste göra abort. Dock så kommer de nog att rekommendera det. 

Lycka till...!

Spana också in: